Здравейте колеги,Продавам четири от тези шест ключа.Цена: 50 лв.За контакти: ЛС.Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам ключове за Brava/Marea.
Collapse
X
-
вмизаш и 6-те ключа за 300 пари и тръгваш из София да видиш какво ще отворят.А аз се чудя къде ми е оригиналния ключ от колата, като я купих казаха, че някак си изчезнал...6. ОФФТОПИК-ът няма да се толерира! Отговорите на обявите трябва да са пряко свързани с обявите и да са написани точно и ясно, така че да се избягват ненужните дискусии. Модераторски екип на fiat-bg.org
Коментар
-
van_dal написа:Извинявай тъп въпрос сигурно но как могат да се използват тези вече нарязани и предполагам обучени ключове?04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
-
Още ще поспамя в темата, но ми е интересно, а и на други предполагам не им е ясно. Фактически като сменя метала, трансподера от твоя ключ остава пластмасата със чип за централно, та как може да се командва централното на моето браво например от този чип?--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
van_dal написа:Още ще поспамя в темата, но ми е интересно, а и на други предполагам не им е ясно. Фактически като сменя метала, трансподера от твоя ключ остава пластмасата със чип за централно, та как може да се командва централното на моето браво например от този чип?04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар