Фиата е катастрофирал челно и начупените неща са само отпред.Има и доста здрави неща по предницата,така че ако има нещо да ви интерисува от там питайте:двигател със счупена дясна лапа-70лв.ЗАПАЗЕНлапа двигател лява предна с тампон - 10лвпредни амортисьори(на 3 месеца) почти нови-40лв./бр.казанче за хидравликата с капачка и маркучето до помпата - 10лврезервоар - 15лвказанче за чистачки и помпа - 20лвпарно комплект - 60лв включва радиатор, моторче. Само моторче - 20лвлостчетата на волана - 30лв комплектакора дъно багажник-20лв.задни стопове-30лв/бр.табло-60лв.задно стъкло-40лв.ПЛЮС още много неща.Повечето неща са на нови ПРОМОЦИОНАЛНИ ЦЕНИ.Виж 4-та страница!И още доста неща,ама цени при интерес.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам части от Fiat Brava 1,4 12V- НОВИ ЦЕНИ
Collapse
X
-
Ще очакваме развитие, понеже и аз се интересувам от някои неща .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Кутията на въздушния филтър ако е напълно здрава ако може цена?Предните амортисьори каква марка са?Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
batproho написа:Кутията на въздушния филтър ако е напълно здрава ако може цена?Предните амортисьори каква марка са?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар