Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

[ ПРОДАДЕНО ]Продавам Фиат Типо 1.4i DGT 1991

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ее колега стига бре как само 1500лв прекалено ефтино

Alfa Romeo 155 1.8 8v MY Sport 95'
    Alfa Romeo 155 T.SPARK 2.0 8V 92' & Браво 1.6 98'
    Добло 02' 1.9 D- ех
    Добло 06' 1.3 Mjet -ех

Коментар

И мен ме е яд защото когато идвах и носех парите не я смъкна под 2100лв. Ако го беше направил щеше да си забравил за нея

Коментар

Явно цената на такава кола е толкова. А и аз не съм продавач на Горублене, а нормален софтуерен инженер. Съжалявам дето сте се разкарвали. Поне я видяхте. Сега е момента да изпреварите всички дето са се наточили с по 1500 лева .
        Analog Man...

Коментар

p_kolev написа:
          Явно цената на такава кола е толкова. А и аз не съм продавач на Горублене, а нормален софтуерен инженер. Съжалявам дето сте се разкарвали. Поне я видяхте. Сега е момента да изпреварите всички дето са се наточили с по 1500 лева .
          Колега, дай номера на шасито да я вида в компютера кога е проиЗведена, и ако всичко е ток те отарвавам бързо от нея :D

Коментар

Към автора на темата....колега, извинявай, ама каква е тая цена, бе, излагаш се...сериозно ти говоря. Как така преди не искал да паднеш под 2100, а сега я свали на 1500 лв.? БЕЗУМИЕ>! Ми подари я на някой, бе, като си тръгнал така. Като цяло с постъпката си подбиваш цената на марката. За 1500 лв. се продават кадети 89-90 в що-годе някакво състояние, така че твоята цена е пълна излагация...то бива, бива...ама...

Коментар

Към автора на темата....колега, извинявай, ама каква е тая цена, бе, излагаш се...сериозно ти говоря. Как така преди не искал да паднеш под 2100, а сега я свали на 1500 лв.? БЕЗУМИЕ>! Ми подари я на някой, бе, като си тръгнал така. Като цяло с постъпката си подбиваш цената на марката. За 1500 лв. се продават кадети 89-90 в що-годе някакво състояние, така че твоята цена е пълна излагация...то бива, бива...ама...
              Абе да ти кажа на снимките изглежда по един начин на живо е доста различна.

Коментар

Paparac написа:
                Всеки си има право на мнение. Ако ти продаваш кола, и тя "залежава" няколко месеца пред блока, нормално е да свалиш цената.В крайна сметка:1. Едно нещо струва толкова за колкото му намериш купувач.2. Колата абсолютно не ми трябва. Искам да се отърва по-бързо от нея. Ако смяташ, че можеш да изкараш по-добри пари от нея, заповядай. Разликата, която ще натрупаш от препродажбата е плизо 800 лева. Добра печалба.
                Analog Man...

Коментар

Strabex написа:
                  Абе да ти кажа на снимките изглежда по един начин на живо е доста различна.
                  Определено колата на живо изглежда по същия начин.Разликата е под капака. Спокойно можех да направя "Горубленска" продажба. Лъсната кола, всичко измито и точно, със скрити дефекти и мисъл за лесна печалба. Да скрих нещо от теб. Да не ти разказах нещо за колата за което попита??? Не си ли задаваш въпроса ЗАЩО, тоя човек ми показва колата си така ????За съжаление май в България, коректното и точно отношение винаги ще се приема като желание да те излъжат.Може би "другарите" от Горублене за това продават колите си така...
                  Analog Man...

Коментар

АЗ не разбрах, искаш ли да я продадеш тая кола или не Ако искаш дай да видим коя година е произведена по еПер Това можеш и сам да го направиш ако не искаш да дадеш номера на рамата

Коментар

а къде и как да си проверя и мойта кола

Коментар

156 m-jet написа:
                        АЗ не раЗбрах, искаш ли да я продадеш тая кола или не Ако искаш дай да видим коя година е проиЗведена по еПер Това можеш и сам да го направиш ако не искаш да дадеш номера на рамата
                        Извинявай, видях те, и забравих.Ето номера на рамата: ZFA16000004590427Ето и номер на двигателя: 160A10468195314
                        Analog Man...

Коментар

pugsy написа:
                          а къде и как да си проверя и мойта кола
                          Ето тук: http://vin.alfaromeo-bg.com/
                          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

...Obadi se de .... ili prati sms na 0034678236427 az shte ti se obadia vednaga ili tvt555@abv.bg . Tipoto me interesuva...колега дай пак но на кирилицаpugsy

Коментар

късно е чадо ... :D :D :Dтипото вече е в Габрово
                              Peugeot 406, 2000 HDi 90
                              ex. Peugeot 106 1,5 D
                              ex. Ritmo 70 138B2.000
                              ex. Tempra 2.0 159A6.046
                              Плийз, юз кирилик алфабет! Иф ю нот булгариан, но проблем юзинг shlockаvitsa. Бест регардс!

Коментар

Working...
                              X