ее колега стига бре как само 1500лв прекалено ефтино
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
[ ПРОДАДЕНО ]Продавам Фиат Типо 1.4i DGT 1991
Collapse
X
-
156 m-jet
p_kolev написа:Явно цената на такава кола е толкова. А и аз не съм продавач на Горублене, а нормален софтуерен инженер. Съжалявам дето сте се разкарвали. Поне я видяхте. Сега е момента да изпреварите всички дето са се наточили с по 1500 лева .
Коментар
-
Orcinus
Към автора на темата....колега, извинявай, ама каква е тая цена, бе, излагаш се...сериозно ти говоря. Как така преди не искал да паднеш под 2100, а сега я свали на 1500 лв.? БЕЗУМИЕ>! Ми подари я на някой, бе, като си тръгнал така. Като цяло с постъпката си подбиваш цената на марката. За 1500 лв. се продават кадети 89-90 в що-годе някакво състояние, така че твоята цена е пълна излагация...то бива, бива...ама...
Коментар
-
Към автора на темата....колега, извинявай, ама каква е тая цена, бе, излагаш се...сериозно ти говоря. Как така преди не искал да паднеш под 2100, а сега я свали на 1500 лв.? БЕЗУМИЕ>! Ми подари я на някой, бе, като си тръгнал така. Като цяло с постъпката си подбиваш цената на марката. За 1500 лв. се продават кадети 89-90 в що-годе някакво състояние, така че твоята цена е пълна излагация...то бива, бива...ама...
Коментар
-
Paparac написа:Към автора на темата....колега, извинявай, ама каква е тая цена, бе, излагаш се...сериозно ти говоря. Как така преди не искал да паднеш под 2100, а сега я свали на 1500 лв.? БЕЗУМИЕ>! Ми подари я на някой, бе, като си тръгнал така. Като цяло с постъпката си подбиваш цената на марката. За 1500 лв. се продават кадети 89-90 в що-годе някакво състояние, така че твоята цена е пълна излагация...то бива, бива...ама...Analog Man...
Коментар
-
Strabex написа:Към автора на темата....колега, извинявай, ама каква е тая цена, бе, излагаш се...сериозно ти говоря. Как така преди не искал да паднеш под 2100, а сега я свали на 1500 лв.? БЕЗУМИЕ>! Ми подари я на някой, бе, като си тръгнал така. Като цяло с постъпката си подбиваш цената на марката. За 1500 лв. се продават кадети 89-90 в що-годе някакво състояние, така че твоята цена е пълна излагация...то бива, бива...ама...Analog Man...
Коментар
-
156 m-jet
АЗ не разбрах, искаш ли да я продадеш тая кола или не Ако искаш дай да видим коя година е произведена по еПер Това можеш и сам да го направиш ако не искаш да дадеш номера на рамата
Коментар
-
156 m-jet написа:АЗ не раЗбрах, искаш ли да я продадеш тая кола или не Ако искаш дай да видим коя година е проиЗведена по еПер Това можеш и сам да го направиш ако не искаш да дадеш номера на раматаAnalog Man...
Коментар
-
pugsy написа:а къде и как да си проверя и мойта колаVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
...Obadi se de .... ili prati sms na 0034678236427 az shte ti se obadia vednaga ili tvt555@abv.bg . Tipoto me interesuva...колега дай пак но на кирилицаpugsy
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар