Антикрило за Фиат Типо тип козирка. По-хубави снимки скоро. Крилото е здраво, без счупено или пукнато. Има само малко паднала боя в единия край. Цвят черен. Tел. 0896521604 , скайп: run7av3lk0 или на ЛС k:http://run7av3lk0.snimka.bg/automobi...28331Цена: 40 лева k:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Антикрило за Типо тип козирка
Collapse
X
-
run7av3lk0Колега евала за цената,напълно реална.Аз търся същото но на по-малко от 60 лева никой не го дава.За мен това са доста пари за това крило.От поста ми няма смисъл,но се кефя на хора като теб.Обявяват нормална цена и веднага се купува,а не виси с месеци по форума с 100 up-a.Ако бях видял обявата навреме венага го купувах.Честито на колегата който ме изпревари.Ще продължавам да търся. :D [/b]Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
В София цената от 60 лв за Abarth-oво крило е напълно нормална... все пак е доста рядко! Колегата все пак е от Добрич и е нормално да го пусне за по-малко!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
pecata написа:run7av3lk0Колега евала за цената,напълно реална.Аз търся същото но на по-малко от 60 лева никой не го дава.За мен това са доста пари за това крило.От поста ми няма смисъл,но се кефя на хора като теб.Обявяват нормална цена и веднага се купува,а не виси с месеци по форума с 100 up-a.Ако бях видял обявата навреме венага го купувах.Честито на колегата който ме изпревари.Ще продължавам да търся. :D [/b]
Коментар
-
nickname написа:pecata написа:run7av3lk0Колега евала за цената,напълно реална.Аз търся същото но на по-малко от 60 лева никой не го дава.За мен това са доста пари за това крило.От поста ми няма смисъл,но се кефя на хора като теб.Обявяват нормална цена и веднага се купува,а не виси с месеци по форума с 100 up-a.Ако бях видял обявата навреме венага го купувах.Честито на колегата който ме изпревари.Ще продължавам да търся. :D [/b]Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
pecata написа:nickname написа:pecata написа:run7av3lk0Колега евала за цената,напълно реална.Аз търся същото но на по-малко от 60 лева никой не го дава.За мен това са доста пари за това крило.От поста ми няма смисъл,но се кефя на хора като теб.Обявяват нормална цена и веднага се купува,а не виси с месеци по форума с 100 up-a.Ако бях видял обявата навреме венага го купувах.Честито на колегата който ме изпревари.Ще продължавам да търся. :D [/b]
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар