Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Антикрило за Типо тип козирка

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Антикрило за Типо тип козирка

Антикрило за Фиат Типо тип козирка. По-хубави снимки скоро. Крилото е здраво, без счупено или пукнато. Има само малко паднала боя в единия край. Цвят черен. Tел. 0896521604 , скайп: run7av3lk0 или на ЛС k:http://run7av3lk0.snimka.bg/automobi...28331Цена: 40 лева k:

запазено
    TIPO Sedicivalvole

Коментар

колега, ако не си го продал все още, аз ще го взема

Коментар

Продадено

Коментар

run7av3lk0Колега евала за цената,напълно реална.Аз търся същото но на по-малко от 60 лева никой не го дава.За мен това са доста пари за това крило.От поста ми няма смисъл,но се кефя на хора като теб.Обявяват нормална цена и веднага се купува,а не виси с месеци по форума с 100 up-a.Ако бях видял обявата навреме венага го купувах.Честито на колегата който ме изпревари.Ще продължавам да търся. :D [/b]
          Fiat Tipo
          Corsa b комби !

Коментар

В София цената от 60 лв за Abarth-oво крило е напълно нормална... все пак е доста рядко! Колегата все пак е от Добрич и е нормално да го пусне за по-малко!
            ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
            // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Executer написа:
              В София цената от 60 лв за Abarth-oво крило е напълно нормална... все пак е доста рядко! Колегата все пак е от Добрич и е нормално да го пусне за по-малко!
              Не съм съгласен с теб колега,но всеки си има мнение.
              Fiat Tipo
              Corsa b комби !

Коментар

Крилото е на приятел, посъветвах се с NIKI_TIPO и той ми предложи такава цена

Коментар

крилото вече е при мен,благодаря на колегата.между другото аз вече от около година търся такова крило ,и все го изтъвах,но всичко е късмет//пжелавам ви го и на вас.
                  TIPO Sedicivalvole

Коментар

pecata написа:
                    run7av3lk0Колега евала за цената,напълно реална.Аз търся същото но на по-малко от 60 лева никой не го дава.За мен това са доста пари за това крило.От поста ми няма смисъл,но се кефя на хора като теб.Обявяват нормална цена и веднага се купува,а не виси с месеци по форума с 100 up-a.Ако бях видял обявата навреме венага го купувах.Честито на колегата който ме изпревари.Ще продължавам да търся. :D [/b]
                    Дай да продаваме неща за без пари, че да могът да се купят веднага?!?!? Ако някой го е искал достатъчно щеше да даде и 80лв сигурен съм...

Коментар

nickname написа:
                      pecata написа:
                      Дай да продаваме неща за без пари, че да могът да се купят веднага?!?!? Ако някой го е искал достатъчно щеше да даде и 80лв сигурен съм...
                      Колега,ако за теб 60 лева е без пари,ОКп.п.Изразих само лично мнение-голяма грешка от моя страна.
                      Fiat Tipo
                      Corsa b комби !

Коментар

pecata написа:
                        nickname написа:
                        pecata написа:
                        Колега,ако за теб 60 лева е без пари,ОКп.п.Изразих само лично мнение-голяма грешка от моя страна.
                        Естествено, че са си пари...просто и аз изказах МОЕТО мнение...

Коментар

Working...
                        X