нагоре
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам части Fiat Bravo TD100
Collapse
X
-
re:
Колега имам няколко въпроса:1. ГНП-то налично ли е още?2. Какво значи перфектно?/минавало ли е стенд в БГ; Кога последно е работило ГНП-то/3. Има ли следи от теч на нафта по ГНП-то?4. Имаш ли снимка на ГНП-то?5. Планката с пластмасата която държи двата маркуча на правата и обратната нафта до горния тампон на двигателя здрава ли е? Ако е здрава каква е цената?/трябва ми само пластмасата,но...../6. Пластмасата която покрива буксата на умната дюза точно над ангренажните колела. Здрава ли е и цена ако е здрава?7. Ел.клапана управляващ EGR/Electro valve/ с № 1 на картинката работи ли ти? Цена?8. Волана в какво състояние е? Снимка? Цена?Благодаря ти.Marea TD100
Коментар
-
Re: re:
robs написа:Колега имам няколко въпроса:1. ГНП-то налично ли е още?2. Какво значи перфектно?/минавало ли е стенд в БГ; Кога последно е работило ГНП-то/3. Има ли следи от теч на нафта по ГНП-то?4. Имаш ли снимка на ГНП-то?5. Планката с пластмасата която държи двата маркуча на правата и обратната нафта до горния тампон на двигателя здрава ли е? Ако е здрава каква е цената?/трябва ми само пластмасата,но...../6. Пластмасата която покрива буксата на умната дюза точно над ангренажните колела. Здрава ли е и цена ако е здрава?7. Ел.клапана управляващ EGR/Electro valve/ с № 1 на картинката работи ли ти? Цена?8. Волана в какво състояние е? Снимка? Цена?Благодаря ти.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар