Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам части Fiat Bravo TD100

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

нагоре

Коментар

re:

Колега имам няколко въпроса:1. ГНП-то налично ли е още?2. Какво значи перфектно?/минавало ли е стенд в БГ; Кога последно е работило ГНП-то/3. Има ли следи от теч на нафта по ГНП-то?4. Имаш ли снимка на ГНП-то?5. Планката с пластмасата която държи двата маркуча на правата и обратната нафта до горния тампон на двигателя здрава ли е? Ако е здрава каква е цената?/трябва ми само пластмасата,но...../6. Пластмасата която покрива буксата на умната дюза точно над ангренажните колела. Здрава ли е и цена ако е здрава?7. Ел.клапана управляващ EGR/Electro valve/ с № 1 на картинката работи ли ти? Цена?8. Волана в какво състояние е? Снимка? Цена?Благодаря ти.
      Прикачени файлове
      Marea TD100

Коментар

Re: re:

robs написа:
        Колега имам няколко въпроса:1. ГНП-то налично ли е още?2. Какво значи перфектно?/минавало ли е стенд в БГ; Кога последно е работило ГНП-то/3. Има ли следи от теч на нафта по ГНП-то?4. Имаш ли снимка на ГНП-то?5. Планката с пластмасата която държи двата маркуча на правата и обратната нафта до горния тампон на двигателя здрава ли е? Ако е здрава каква е цената?/трябва ми само пластмасата,но...../6. Пластмасата която покрива буксата на умната дюза точно над ангренажните колела. Здрава ли е и цена ако е здрава?7. Ел.клапана управляващ EGR/Electro valve/ с № 1 на картинката работи ли ти? Цена?8. Волана в какво състояние е? Снимка? Цена?Благодаря ти.
        1.Да, налично е.2.Колега, не е минавало на стенд.Казвам перфектно защото до последно не е имало абсолютно никакви проблеми.Колата се караше до преди месец.Зимата не е имало никакви ядове, нормална и равномерна работа на мотора както на топло така и на студено, перфектно палеше.Абе никакви проблеми.3.Няма течове.4.Снимка ще пусна утре.5.Ще проверя, мисля че е здрава.6.Също мисля че е здрава и ще погледна да ти кажа на 100%.7.Волана няма забележки.Без еър бег - 30лв

Коментар

ъп

Коментар

колега копчетата за стаклата цена ако може

Коментар

барче с подлакетник ?

Коментар

durex_a написа:
                барче с подлакетник ?
                Не

Коментар

Оптегача от дясната врата , цена да ми кажеш и да ми го прашташ
                  Fiat Bravo 1.6 16v 103HP + ГИ Lovato

Коментар

7or37o написа:
                    Оптегача от дясната врата , цена да ми кажеш и да ми го прашташ
                    вратата цяла само

Коментар

нагоре

Коментар

yp

Коментар

Колега, предните пружини и амортисйори стават ли за Типо ? Ако е ДА - даваи цена за комплекта.
                          viva F I A T -- народен автомобил за БГ.

Коментар

колега, колко парички искаш за двете предни пружини ?
                            viva F I A T -- народен автомобил за БГ.

Коментар

ъп

Коментар

здравей

имаш ли заден мост за марея седан

Коментар

Working...
                                X