Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Имам няколко неща за уно стара маска, продавам и подарявам

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Имам няколко неща за уно стара маска, продавам и подарявам

преди да иде на боклука, свалих няколко неща и аз не знам защо. имам кората отзад, с 2 колони, доста добри бяха навремето ама си заминаха та сега не стават, не е в особенно добро състояние, но бива, по-добре от хич; огледало вътрешно, не му работи онази простотийка дето като ти светят отзад и я щракваш; пласмасата под волана, съвсем здрава; табло, не е дигитално с икономайзер, часовник и т.н. всичко си му бачка перфект, на 150 000 км имам и 1 акумулатор 44 А използван е около година откакто го купих и вече 8 месеца седи. не знам дали става за нещо, последно си беше идеален, но той беше и нов все пак. всичко без акумулатора го подарявам на някой ако му трябва ще ми направи услуга да го разкарам от балкона. ако някой иска д асе пробва с акумулатора/обслужваем е/ да го вземе, да си го зареди и ако действа да каже колко му се дават и да дава :P
    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
    Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Колега, утре ще идвам към София /за 2 дни/, интерсува ме таблото за Уно-то и акумулатора, дай някакъв телефон на ЛС за да се разберем, да пием по бира и да направим сделката - хи-хи хем ще се видя и със Софийските фенове
    Lancia Kappa 2.4 JTD 99`
    Uno 75 1.5i.e.8V 88`

Коментар

ех ако може за мен кората, че мойта е на части

Коментар

а пък за мене ако имаше едно ляво огледало,машинка за стъклата и копчета за тях.... buXus....за кората,отиваш в бриколаж и си купуваш парче 1,5м на 1м от тия дървените плоскости,дето мязат на пресован талаш...режеш,слагаш и е перфектно,отгоре облицоваш с нещо....трябва да се видиме да ти покажа мойта как е,и за баса на колоните е екстра

Коментар

sehnsucht написа:
          а пък за мене ако имаше едно ляво огледало,машинка за стъклата и копчета за тях.... buXus....за кората,отиваш в бриколаж и си купуваш парче 1,5м на 1м от тия дървените плоскости,дето мязат на пресован талаш...режеш,слагаш и е перфектно,отгоре облицоваш с нещо....трябва да се видиме да ти покажа мойта как е,и за баса на колоните е екстра
          нямам пич, не съм ги свалил. имам само вътрешното огледало, пък тая талига беше с ръчни джамове и нямам никакви машинки, сори
          Fiat Bravo'97 1,6 16v
          Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

акумулатора, кората и таблото са обещани. остават другите неща
            Fiat Bravo'97 1,6 16v
            Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

sehnsucht написа:
              Пешо имам ляво огледало за теб но не знам дали ще ти свърши работа. то е огледало със 3те жила и ръчката за настройка, но без рамото което го свързва за купето. дано ме разбираш....ПС: забравихме се с тебе бре трябва да се видим скоро

Коментар

аре някой да зема и пластмасата под кормилото. оказа се, че имам и пръскалките, т.е. имам онази смешна торбичка заедно с моторчетата, те са 2 за отпред и за отзад и до последно си бачкаха. няма тапа тази торбичка. някой да дава пари за нея?
                Fiat Bravo'97 1,6 16v
                Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

аааааааа златен си мене задната пръскалка не ми работивсмисъл помпичката

Коментар

buXus написа:
                    аааааааа златен си мене задната пръскалка не ми работивсмисъл помпичката
                    ако си сигурен, че е от това добре. ако значп колко струват при италиано ше ти я дам наполовина .
                    Fiat Bravo'97 1,6 16v
                    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

кората и пръскалките са обещани на буксус за след половин час. крусадер не се обади днес да се сдобие с акумулатор, не съм го дал на друг все още. стеф, таблото съвсем го забравих днес, съжалявам ама си имах много други грижи, обещавам, че тези дни ще ти го изпратя както се разбрахме! оказва се, че имам и една желязна джанта леко кривната по помени, ако някой иска да си я изправя да я взема, ако ли не отива на вторични. имам и резервната гума от колата, с перфектна оригинална джанта карана 1 месец. гумата беше чисто нова, карах я около 2-3 к километра и после колата си замина, та мисълта ми е че е почти нова. лятна или всесезонна файерстоун 175/70/13. ако някой се интересува ще й дам дота, мисля е на около 3 години. цена няма да казвам, ако някой се интересува нека ми предложи на ли4ни цена на супер гума със супер джанта
                      Fiat Bravo'97 1,6 16v
                      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Изказвам специални благодарности на пакумба! Кората е идеална обаче това за чистачките - балона и моторчетата няма да ми свърши работа защото при мен нещата са по друг начин, тъй че ако някой ги иска да дойде да ги вземе

Коментар

buXus написа:
                          Изказвам специални благодарности на пакумба! Кората е идеална обаче това за чистачките - балона и моторчетата няма да ми свърши работа защото при мен нещата са по друг начин, тъй че ако някой ги иска да дойде да ги вземе
                          молим. можеш направо всичко да смениш, цялото "казанче". отгоре на балона има едни тенекийки с тях се захваща за преградата между двигателя и купето/там, където е чиста4ката/. ако искаш ше ти обясня то4но как се захваща, за 10 мин. работа е най-много
                          Fiat Bravo'97 1,6 16v
                          Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Извинявай колега, изскочи нещо непредвидено и се наложи да се занивам с доста глупости, дай акумулатора на някой друг колега, дано да свърши работа на някого! Още веднъж, извини ме, просто беше важно да свърша други работи!
                            Lancia Kappa 2.4 JTD 99`
                            Uno 75 1.5i.e.8V 88`

Коментар

няма проблеми, мен не си ме вързал. хайде подарявам у акумулатор
                              Fiat Bravo'97 1,6 16v
                              Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Working...
                              X