преди да иде на боклука, свалих няколко неща и аз не знам защо. имам кората отзад, с 2 колони, доста добри бяха навремето ама си заминаха та сега не стават, не е в особенно добро състояние, но бива, по-добре от хич; огледало вътрешно, не му работи онази простотийка дето като ти светят отзад и я щракваш; пласмасата под волана, съвсем здрава; табло, не е дигитално с икономайзер, часовник и т.н. всичко си му бачка перфект, на 150 000 км имам и 1 акумулатор 44 А използван е около година откакто го купих и вече 8 месеца седи. не знам дали става за нещо, последно си беше идеален, но той беше и нов все пак. всичко без акумулатора го подарявам на някой ако му трябва ще ми направи услуга да го разкарам от балкона. ако някой иска д асе пробва с акумулатора/обслужваем е/ да го вземе, да си го зареди и ако действа да каже колко му се дават и да дава :P
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Имам няколко неща за уно стара маска, продавам и подарявам
Collapse
X
-
а пък за мене ако имаше едно ляво огледало,машинка за стъклата и копчета за тях.... buXus....за кората,отиваш в бриколаж и си купуваш парче 1,5м на 1м от тия дървените плоскости,дето мязат на пресован талаш...режеш,слагаш и е перфектно,отгоре облицоваш с нещо....трябва да се видиме да ти покажа мойта как е,и за баса на колоните е екстра
Коментар
-
sehnsucht написа:а пък за мене ако имаше едно ляво огледало,машинка за стъклата и копчета за тях.... buXus....за кората,отиваш в бриколаж и си купуваш парче 1,5м на 1м от тия дървените плоскости,дето мязат на пресован талаш...режеш,слагаш и е перфектно,отгоре облицоваш с нещо....трябва да се видиме да ти покажа мойта как е,и за баса на колоните е екстраLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
sehnsucht написа:а пък за мене ако имаше едно ляво огледало,машинка за стъклата и копчета за тях.... buXus....за кората,отиваш в бриколаж и си купуваш парче 1,5м на 1м от тия дървените плоскости,дето мязат на пресован талаш...режеш,слагаш и е перфектно,отгоре облицоваш с нещо....трябва да се видиме да ти покажа мойта как е,и за баса на колоните е екстра
Коментар
-
аре някой да зема и пластмасата под кормилото. оказа се, че имам и пръскалките, т.е. имам онази смешна торбичка заедно с моторчетата, те са 2 за отпред и за отзад и до последно си бачкаха. няма тапа тази торбичка. някой да дава пари за нея?Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
кората и пръскалките са обещани на буксус за след половин час. крусадер не се обади днес да се сдобие с акумулатор, не съм го дал на друг все още. стеф, таблото съвсем го забравих днес, съжалявам ама си имах много други грижи, обещавам, че тези дни ще ти го изпратя както се разбрахме! оказва се, че имам и една желязна джанта леко кривната по помени, ако някой иска да си я изправя да я взема, ако ли не отива на вторични. имам и резервната гума от колата, с перфектна оригинална джанта карана 1 месец. гумата беше чисто нова, карах я около 2-3 к километра и после колата си замина, та мисълта ми е че е почти нова. лятна или всесезонна файерстоун 175/70/13. ако някой се интересува ще й дам дота, мисля е на около 3 години. цена няма да казвам, ако някой се интересува нека ми предложи на ли4ни цена на супер гума със супер джантаLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
buXus написа:Изказвам специални благодарности на пакумба! Кората е идеална обаче това за чистачките - балона и моторчетата няма да ми свърши работа защото при мен нещата са по друг начин, тъй че ако някой ги иска да дойде да ги вземеLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар