Колега просто от любопитство-какво си беше харесал да си купиш с парите от крилото (сигурно някоя шукарийка по колата).Помеждудругото гледам на 1-вата снимка на пружините.При теб типото как возеше с тези червените,че реши да ги махнеш,аз също съм с червени на типото и мойто вози доста твърдичко (макар с че съм с маслени амортесиори).При теб как беше?
Колега просто от любопитство-какво си беше харесал да си купиш с парите от крилото (сигурно някоя шукарийка по колата).Помеждудругото гледам на 1-вата снимка на пружините.При теб типото как возеше с тези червените,че реши да ги махнеш,аз също съм с червени на типото и мойто вози доста твърдичко (макар с че съм с маслени амортесиори).При теб как беше?
Ще си позволя да отговоря вместо колегата.Бяхме се разбрали за моето крило,което е с трети стоп,но понеже другата седмица ще си вземам седичи и ще му сложа мойто крило,а колегата ще си остане с неговото.
благодариа боби за помоща но се оказва че маи за сега няма да слагам нищо .. наи много да пусна и останалите части от колата на разпродажба.след сриада вечер за сега нямам кола.Що се отнася до возията да и при мен возеше върдо но на мен и амортисьорите ми бяха заминали и не ми харесваше савсем
Колега какво ти се е случило на колата та я разхвърляш на части,гледам по другите теми в "продава части" се интересуваш като мен за някой по редки неща които излизат.Постни някоя снимка да ти видя колата !?
Същият цвят и феис е и мойто. :D Джантите му седят мн яко.На снимките колата с червените пружини ли е?Какъв ремонт имаш да правиш?п.п. Пристигнаха нещата-екстра са.Амортесиорите не са изпуснали както ти каза,но са тръгнали.Екстра са пружинките.Мерсаж
Същият цвят и феис е и мойто. :D Джантите му седят мн яко.На снимките колата с червените пружини ли е?Какъв ремонт имаш да правиш?п.п. Пристигнаха нещата-екстра са.Амортесиорите не са изпуснали както ти каза,но са тръгнали.Екстра са пружинките.Мерсаж
Радвам се че си доволвн.Малко доставката е по скъпа но това е заради тоеа че са по тежки като са комплект.Сложих ти и опция да ги отвориш преди да платиш надявам се да си се възползвал поздрави
Коментар