Продадени... Гуми на един сезон Pirelli P7 195/65/15 дота е 2008г. предните са с по 6мм. граифер задните са с 6,5мм.едната има лепенка отвътре-бях настъпил рапидка на пътя и заради нея сега е с лепенка =220лв.(за 4-те)http://ssl.delti.com/cgi-bin/rshop.p...153&sowigan=SoАко се купят комплект ще има подарък 4 таса и отстъпка в цената.Важи за СофияКонтакт: 0878 266 206 - ИцоP.S гумите не се продават на бройка а само и единственно комплект...както и джантите!!!P.P.S Причина за продажбата е по големите джанти(16") които си купих в събота Cool
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продадени... за триене
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Dimo_J написа:doich написа:Колко е J и ЕТ на джантите?Не е важно как можеш да стоиш до колата си...важно е как можеш да я оправляваш
Коментар
-
fitso написа:Dimo_J написа:doich написа:Колко е J и ЕТ на джантите?
Коментар
-
Останаха само гумите... Снимки !!!Не е важно как можеш да стоиш до колата си...важно е как можеш да я оправляваш
Коментар
-
Имам още едни жележни джанти(от Либрата на братовчед ми) 15" 4х98 58-централен отвор и мисля, че бяха 6J Цената им е 160лв. комплект!Обявата е валидна до края на седмицата(неделя 01.11.2009г.) след това джантите отпадат от продажба.Не е важно как можеш да стоиш до колата си...важно е как можеш да я оправляваш
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар