Топката е донесена от САЩ , надписите отгоре са вдълбани и съвпадат с тези при Браво/Брава/Мареа ,за други модели не съм сигурен. Цена 15лв. За контакти на ЛС.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хромирана топка- Продадена!
Collapse
X
-
За такъв вид стока, не е лошо да я снимаш от всички страни.Задължително и отдолу и ако има разглобяеми част, да ги видим разглобени, с достатъчно снимки.Мен лично, а предполагам и останалите читатели ни интересува как се монтира на лоста, има ли пръстен да хване "кожата", пръстена навива ли се или е "на тел".Топката навива ли се или се нанизва върху лоста.На мен не ми върши работа, тъй като колата, която искам да направя по джиджава и със шест скорости, но все пак направи си труда да опишеш всичко.Успех..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Не ти нямаш, а модела си е такъв явно.Много хубава топка наистина, стилна е, само на някой да му дойде на ума как ще закрепи кожата..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Кожата много лесно може да се сложи- пример за при Браво/Брава/Мареа- като се извади пластмасата в долната част на барчето с кожата се вдига нагоре т.е обръща се наопаки кожата и в горния и край се стиска със свинска опашка за лоста, след което като се сложи обратно горе кожата я държи опашката отвътре и не личи нищоФиат Крома 1.9 16v+
Фиат Браво 1.6 16v
Фиат Мареа 1.6 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар