Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам Фиат Браво 2000 20V HGT на части -НОВИ Цени

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

baston написа:
    гърнето в какво състояние ти е? колко го даваш?
    Ами гърнето е добро състояние не удряно изгнило и т.н 50 лв

Коментар

DaDa написа:
      baston написа:
      ще ми пратиш ли снимка на лично ако може на гърнето?

Коментар

baston написа:
        DaDa написа:
        baston написа:
        ще ми пратиш ли снимка на лично ако може на гърнето?
        http://elfonso.snimka.bg/automobiles/fiat-bravo-hgt.423017.15013067Това имам като снимки гърнетето е на колата

Коментар

Предните амортисьори читави ли са и каква марка са? Колко пари им искаш
          Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
          Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
          Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.

Коментар

PaUnOff написа:
            Предните амортисьори читави ли са и каква марка са? Колко пари им искаш
            За да , за мен са читави твърдо стегнатата возия !цена 80 лв за двата , марка немам идея !

Коментар

Продадени части!Воден радиаторкомпресор на климатикаалтернатордесен стоп заминашайбата на хидравликата замина !салона заминаогледалата заминахалява външна дръшка заминарамото на задната чистачка заминаЗамина и мотора колегиИ предна броня с халогените замин колеги !

Коментар

Хайде колеги който разбира тук се спира !

Коментар

Продадени части!Воден радиаторкомпресор на климатикаалтернатордесен стоп заминашайбата на хидравликата замина !салона заминаогледалата заминахалява външна дръшка замина рамото на задната чистачка заминаЗамина и мотора колегиИ предна броня с халогените замин колеги !кутията за въздушния филтър - продадена !

Коментар

Подробни снимки на фаровете 80 лв за двата и по 45 лв за бройка http://elfonso.snimka.bg/automobiles...23017.16136833

Коментар

Промоция волан с бега 90 лв килoметража 40 лв !Предни амортисьори перфектни 90 лв !За 2-ве и повече неща на куп ще има пак примоция !А и хора който незнаят какво искат да не ми пишат и звънят !

Коментар

Комплект задните дискове отляво и отдясно барабар с тръбичките и другите му салтанати.Всичко без носачите по спирачната система.Драсни едно лс.Поздрави!!!

Коментар

PB 5976 BC написа:
                          Комплект задните дискове отляво и отдясно барабар с тръбичките и другите му салтанати.Всичко без носачите по спирачната система.Драсни едно лс.Поздрави!!!
                          Имаш лс колега !

Коментар

задния мост с дискове и т.н. седи ли още?
                            FIAT Bravo Club Plovdiv
                            Con Asistencia di Veloce

Коментар

брава 1.6 16в

DaDa написа:
                              Промоция волан с бега 90 лв килoметража 40 лв !Предни амортисьори перфектни 90 лв !За 2-ве и повече неща на куп ще има пак примоция !А и хора който незнаят какво искат да не ми пишат и звънят !
                              Колега можели да пратиш снимки на амортесиорите ако ми харесат штеги взема.ето ти емаила Jorkata_kn@abv.bg напиши си и кординати за вразка.Поздрави

Коментар

Re: брава 1.6 16в

jorkata_kn написа:
                                DaDa написа:
                                Колега можели да пратиш снимки на амортесиорите ако ми харесат штеги взема.ето ти емаила Jorkata_kn@abv.bg напиши си и кординати за вразка.Поздрави
                                Кординатите ми ги има колега !Но все пак 0899188860 , снимки скоро !

Коментар

Working...
                                X