Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам Типо на части-ниски конкурентни цени!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Айде колеги останаха ми още малко части...ценита са повече от смешни КилометражСалон за Типо (много е запазен)3бр врати (предната лява е без централно и мех.за стъкло)Предни Амортьосори Предни пружиниПредна броня с халогени (кристални са)Резервоар (пластмасов)Разни копчета,уплътнения,пластмаси,казанчета ГенераторРадиаторФарове с мигачи и Задни стоповеВ общи линии това е Поздрави!!!

Коментар

нащо момче радиатора цена и снимка да гоо сравня с моя и нали не е запушен и не са му наливани разни неща за запушване на спукано и т.н.
      Нека Спрем Войната По Пътищата !!!
      http://forum.fiat-bg.org/profile.php...profile&u=8539

Коментар

Ами колега ще го снимам и ще го кача нямаш проблеми а за тва дали са слагани някакви добавки ще те излъжа понеже съм я вземал от друго лице и нз той дали е слагал нещо...иначе нито загряваше нито е правела проблем с водната система Поздрави!

Коментар

Колега не ти ли пращах ЛС за рамена за чистачки дали имаш от старите?
          Fiat Tipo
          Corsa b комби !

Коментар

Колега извинявай че се позабавих да ти отговоря за рамената..исках да проверя дали са в наличност но за жалост не са...заминали са колега Sorry и моторчето на чистачките няма кво да те лъжа ми правеше въртели

Коментар

Колега, генератора колко А е и колко пари му искаш ако може и една снимчица за да преценя дали ще пасне на 1.6
              Fiat TEMPRA 1.6 i.e. 159A3.048 75Hp + L.P.G
              Fiat BRAVO 1.4 12V SX 80Hp + L.P.G
              Fiat TIPO 1.6 i.e. Selecta 159A3.048 75Hp + L.P.G LOVATO

Коментар

Е ок колега.То и мойто работи,ама на средната бързина ми прави и на мен въртели.
                Fiat Tipo
                Corsa b комби !

Коментар

Колега, дай цена за салона, предните амортисьори, пружини, макферсони ако имаш и радиатора (какво им е състоянието). Имаш ли уплътненията, които са за горната част на вратите отвън и по-дебелите, които са на всяка вътре, че нещо май през тях ми тече вода? Благодаря!
                  FIAT TIPO 1.6 i.e DGT 149С2.046

Коментар

Колега "leoni" имаш ЛС

Коментар

Коректен и точен

Колеги благодаря на Jokera, всичко е както сме се уговорили.Препоръчвам на всички да работят с него! Приятени събота и неделя!

Коментар

Продадени са радиатора, задния мост и халогените Поздрави!

Коментар

Ъп!

Коментар

Здравей колега,Налични ли са предната броня и предните амортисьори. И да ми кажеш някаква цена.
                            Fiat Tipo 1.6 i.e. 94 г.

Коментар

Колега "lutarez" имаш ЛС!

Коментар

Коментар

Working...
                                X