Предлагам и друг вариант:значи в раздела продава,когато си пускаш темата да се попълва бланка вместо да си пишеш с твой си думи-телефон за обратна връзка задължително и минимум по 5 снимки на всеки артикул-без такива "утре ще кача снимки".Аз всеки път когато съм пазарувал с еконт отварям пратката преди да платя.И аз съм изгарял веднъж с 1 усилвател за 230 лева който неработеше.Момчето беше от Ботевград и си мислеше,че ще се скътае,самоче въпреки че живея в София и аз съм от Ботевград,но той естествено незнаеше.С една хитрина успях да се срещна с него-и парите си взех и усилвателя нему върнах и всичко без бой и скандали.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
продавам жълто кони
Collapse
X
-
Значи жалбата е пусната,снощи поставеното лице ми звъня и ми даде тел. номер на тоя Георги - гошката. Мисля да не се набутвам с телефонни разговори,те органите на реда така и така ще го намерят.По въпроса за достоверност на фактите,ами форума е обществен ,също така аз мога да си представя цялата кореспонденция с него на лични съобщения,включително и това че имаше колега (Sacrum) с мен който беше когато още пред Еконт отворих пратката и видяхме какво има вътре.Времето ще покаже,но толериране на такива хора и затваряне на очи няма да има повечеPeugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
иван
е браво бе колега хубаво си ме усрал във форума. аз се мача да ти сварша няква работа а пък ти мен изкара виновен. аз щях да ти го намеря мом4ето ама ся като си много оправен се оправяи сам. за мен не е проблем да отида в полицията да дам едно обяснение какво е станало.аз нито сам ви посредник нито нищо ти си си говорил с него и си се пазарил аз нямам нищо общо. просто сварших услуга на колега от форума и сам отишал до еконта. мисля че всеки колега от форома ще направи същото за друг.
Коментар
-
the_doctor написа:то се вижда на снимките че не е нещо както трябва защо не му казахте вие ами сега след дъжд качулка му го казвате.Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар