Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

продавам жълто кони

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

баси х.уя
    Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE

Коментар

Работата е ясна вече,става някаква игра там и Кърджали,особено след днешния разговор с уж поставеното лице което е трябвало да прати само пратката,та тоз г-н Иван Петков се направи на ни лук ял ни лук мирисал,за което смятам че ще си утежни още повече положението като "уж" посредник.Аз съм принципен човек и с мутрагенски работи не се занимавам.Затова вече пуснах жалба в полицията за измама и ще се разбере кой какво е правил.Може да не си видя парите повече,но тези лица,защото това не са хора ще си понесат наказанието П.П.Един съвет от мене колеги ,ВИНАГИ искайте да ви маркират опцията "провери преди да получиш" ,плащате си 5лв повече но си връзвате гащите
      Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

ivanko_rs написа:
        П.П.Един съвет от мене колеги ,ВИНАГИ искайте да ви маркират опцията "провери преди да получиш" ,плащате си 5лв повече но си връзвате гащите
        Да от нови членове е препоръчително да се прави!! Аз затова съм много ЗА да бъде сложено ограничение в Купува/Продава да не може да се вижда от членове примерно под 3 месеца и 50 мнения!! Така раздела ще бъде по-сигурен!!Силно се надявам на тея двамата да им се върне л....!!!
        ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
        // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Ох, дано се оправят работите и виновникът да е мислил за последствията .... Този тип наистина заслужава едих добър пердах и да си помисли след това дали пак ще цака* колегите и съфорумниците .... Поздрави и стискам палци всичко да се оправи

Коментар

Executer написа:
            ivanko_rs написа:
            П.П.Един съвет от мене колеги ,ВИНАГИ искайте да ви маркират опцията "провери преди да получиш" ,плащате си 5лв повече но си връзвате гащите
            Да от нови членове е препоръчително да се прави!! Аз затова съм много ЗА да бъде сложено ограничение в Купува/Продава да не може да се вижда от членове примерно под 3 месеца и 50 мнения!! Така раздела ще бъде по-сигурен!!Силно се надявам на тея двамата да им се върне л....!!!
            .....ако ще и една година да е времето което казваш ти колега, който си е некоректен и малоумен пак няма да се оправи и пак ще бъде пре**ан някой от нас. Извинявам се за израза, но съм страшно ядосан на Кърджалийския тарикат....

Коментар

ivanko_rs написа:
              Само да поясня, не си плащате повече, просто пращате цената на доставката (5-6лв от ОФИС до ОФИС) и тогава отваряте. След като одобрите, че приемате стоката, плащате наложения платеж.
              Fiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
              Moonsteppers - All over the world and beyond ...

Коментар

Е, аз вчера получих два ем.механизма за прозорците и не са ме питали дали удобрявам или не.... много от хората не си знаем някои от правата и затова ни мачкат и лъжат както си искат. Хубаво е да се направи една такава рубрика за правата на търговеца и клиента....

Коментар

"go6kata от Ардино"Аз имам "рода"в близост ще хвана да им звънна.Та ако си написал правилно ’Ардино’
                  БРАВА С КЛЮЧ
                  Каква е максималната скорост при секса?
                  - 68, защото при 69 се обръщате.

Коментар

ванко ти па все едно не си виждал конита как изглеждат а и еконта има опция да видиш преди да платишнищо де втори път нема да се опраиш ми се струва
                    Power Under Pressure

Коментар

Ей Гошка ли си не те знам къв си, ама що не вземеш да върнеш на човека парите, аман вече от тарикати като тебе, хората са се събрали тук да си помагат, а не да се лъжат и да се мамят, много ме е яд на такива като тебе и незнам, ако в момента си ми пред очите кво ще те правя
                      Lancia Kappa 2.0 20V TURBO

Коментар

Момчета най-лошото е,че неможем да разберем адреса на нещастника,тука и да си говорим-к’во,нищо не праим.Тъпанара може да си направи друг акаунт и да преебе някой друг с някъква стока,Според мен трябва да се промени бланката за регване в този форум.
                        Fiat Tipo
                        Corsa b комби !

Коментар

pecata написа:
                          Момчета най-лошото е,че неможем да разберем адреса на нещастника,тука и да си говорим-к’во,нищо не праим.Тъпанара може да си направи друг акаунт и да преебе някой друг с някъква стока,Според мен трябва да се промени бланката за регване в този форум.
                          Bingo ....това е много добра идеа. Системата да разпознава IP адреса на Lan картата и при подобна ситуация -да отхвърля регистрацията на нов акаунт от дадения компютър. Да но интернет зали Господ дал, а и всеки средностатистически гражданин на страната ни вече има компютър и IP- то няма да направи нищо, защото ако съм аз - ще отида до комшията и от там ще се регна и пак бих прецакал няой. Това е много сериозен проблем и трябва са се обсъди с администраторите .... Предполагам че имейл може да се намери и то там... поне двете имена... - РПУ Ардино и айде към човека ... Абе аз защо пиша глупости в момента не знам .... но това ми хрумва .

Коментар

Поредния току-що регистриран,който продава нещо менте или повредено и изчезва/като сральовците на обществените места/. И как няма телефон, след като снима с него /само часа му малко изостава, сравнено с отговорите му/-искам да кажа, че все пак има активна карта с която да включи телефона да снима. Може да няма наличен кредит, но могат да го търсят-абе то това с тела си е баш лъжа, за да не го търсиш после.Мисля, че просто не трябва толкова лесно да се доверяваме на обяви от такива парашутисти във форума, особено ако не могат да се видят нещата на място. Дано ти помогнат ,то на друго какво ли да се надяваш!?!

Коментар

С какви пари те изигра?!
                              1990 TEMPRA SX 1.4 Carb

Коментар

Спокойно колеги,щом има подадена жалба ще го открият.Във всеки един офис на "ЕКОНТ" е задължително да се попълни ЕГН на подателя.Ако ЕГН то е попълнено в товарителницата и е коректно ще го намеря доста бързо.Другото което е направено за наше улеснение и с цел да ни предпази от измама е опцията за отваряне и проверка на пратката.Винаги изисквайте подателя да я упомене в товарителницата!Ако не упомената при изпращане на пратката по-добре не я взимайте за да не се случват случки като тази.
                                FIAT FORUM BULGARIA
                                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Working...
                                X