продавам жълто кони за фиат купе. стават и на браво,брава, типо и някои алфи .имам и две пружини но незнам дали са спортни или обикновени , които ги разбира нека да каже.на амортисиора отгоре има нещо за вартяне предполагам че е някав регулаж. ето така стои купето със седемнаиски 215/40/17. сега сам с оригинални пружини и амортисиори и колата се вдигна с окола 4 , 5 см.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
продавам жълто кони
Collapse
X
-
Снимай какво пише на самия амортесьор!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Пич,не те знам на колко си години,но не е коректно да продаваш такава стока Сега ще обясня за какво иде реч,аз бях първия който писах на колегата на лични понеже си търся за Интегралето такива амортисьори.Оттам почна едно молене за снимки,оказа се че на тях нищо не се вижда,нямал телефон че не го плащал.Накрая ми ги пусна и какво получавам днес аз,два най-обикновени ОРИГИНАЛНИ амортисьора боядисани със жълт спрей ,които НЯМАТ нищо общо с КОНИ Колега,не знам дали влизаш тука ,но моя номер го имаш пратен на лично съобщение,ако си го затрил ето ти го пак 0887 973 821 Иван,звънни да се разберем какво ще правим,защото на мене обикновени амортисьори не ми трябватPeugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
ivanko_rs написа:Пич,не те знам на колко си години,но не е коректно да продаваш такава стока Сега ще обясня за какво иде реч,аз бях първия който писах на колегата на лични понеже си търся за Интегралето такива амортисьори.Оттам почна едно молене за снимки,оказа се че на тях нищо не се вижда,нямал телефон че не го плащал.Накрая ми ги пусна и какво получавам днес аз,два най-обикновени ОРИГИНАЛНИ амортисьора боядисани със жълт спрей ,които НЯМАТ нищо общо с КОНИ Колега,не знам дали влизаш тука ,но моя номер го имаш пратен на лично съобщение,ако си го затрил ето ти го пак 0887 973 821 Иван,звънни да се разберем какво ще правим,защото на мене обикновени амортисьори не ми трябват||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
pecata написа:ivanko_rs колега ти си ги купил (платил си ги вече) и те са се оказали най-обикновенни ли ?[/b]Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар