Re: гуми
E не мога да се удържа!И преди да ме накажат модераторите за спам, нека си спомним, че смисъла на такъв форум е хората туk да бъдат информирани.В "Метро" продават този размер гуми, чисто нови на "Корморан" за 67.20лв.Не я зная тази "Ласа" колко превъзхожда "Корморан"-а, но все пак е на три години. Едва ли има качествата на зимна гума. Особено ако е изтъркаляла и един летен сезон....Аз си намерих гуми за няма и 25лв(90 лв. за 4-те) от форума на............. друга марака автомобили. Че бяха и по-млади. Тръгнал бях да правя икономии и с достатъчно търпение се справих.Бях го написал в тази тема, но модераторите ме изтриха.Аз мисля че е нахално да се искат такива пари за тези "бабички" и като се трие мнение като моето се прецакват съ-форумците.Ще понеса един бан в името на справедливостта P.S. По повод долното мнение - точно "Ласа" купих. По-скоро не познавам "Корморан"-а И все пак смятам, че нов "Корморан" от "магазин за салам" е по-добър от 3, че и от две годишни гуми. Ако ще правиш икономия, значи икономия. Иначе си купи гуми.А от Пловдив до София и обратно горивото е 10-20лв. Като си мераклия идвай и зимай. Куриерските не са по-малко. Или нямаш време ............
tronn написа:
Коментар