Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зимни гуми Ласа 2 бр.185/65/14,ПРОДАДЕНИ!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Re: гуми

tronn написа:
    Цената е твърда 100 лева за 2 гуми.
    E не мога да се удържа!И преди да ме накажат модераторите за спам, нека си спомним, че смисъла на такъв форум е хората туk да бъдат информирани.В "Метро" продават този размер гуми, чисто нови на "Корморан" за 67.20лв.Не я зная тази "Ласа" колко превъзхожда "Корморан"-а, но все пак е на три години. Едва ли има качествата на зимна гума. Особено ако е изтъркаляла и един летен сезон....Аз си намерих гуми за няма и 25лв(90 лв. за 4-те) от форума на............. друга марака автомобили. Че бяха и по-млади. Тръгнал бях да правя икономии и с достатъчно търпение се справих.Бях го написал в тази тема, но модераторите ме изтриха.Аз мисля че е нахално да се искат такива пари за тези "бабички" и като се трие мнение като моето се прецакват съ-форумците.Ще понеса един бан в името на справедливостта P.S. По повод долното мнение - точно "Ласа" купих. По-скоро не познавам "Корморан"-а И все пак смятам, че нов "Корморан" от "магазин за салам" е по-добър от 3, че и от две годишни гуми. Ако ще правиш икономия, значи икономия. Иначе си купи гуми.А от Пловдив до София и обратно горивото е 10-20лв. Като си мераклия идвай и зимай. Куриерските не са по-малко. Или нямаш време ............

Коментар

колега като не познаваш гумата не коментирай. по добри са от тези в МЕТРО. а и не бих си купил гуми от магазин за салам. нищо лично поздрави. с удоволствие бих ги купил веднага ама колегата не иска да праща с куриер

Коментар

гуми

Здравейте,продавам гумите на тази цена защото съм убеден,че си ги заслужават.Нови съм ги купил по 100 лева бройката .В много добро състояние са.Проверих в няколко гумаджийници в София и читави гуми под 50 лева 2 употреба трудно ще намериш.По-добре е човек да си купи нови.За мойте съм убеден ,че са много добри и че тази цена която искам е добра макар.ако можех да ги ползвам не бих ги продал.Поздрави!

Коментар

icotanev написа:
          колега като не познаваш гумата не коментирай. по добри са от тези в МЕТРО. а и не бих си купил гуми от магазин за салам. нищо лично поздрави. с удоволствие бих ги купил веднага ама колегата не иска да праща с куриер
          Колега, ако ти трябват гуми втора употреба иди до Пазарджик /сряда до обяд/паргинга до затвора.Има голям избор на оргинални гуми на цени 20-25лв. Наскоро си взех за 40 лв с ДОТ 08 год. две Бриджстоун 7мм. грайфер/почти нови/made in Japan. 165/65/14 Трябва да имаш време да огледаш добре и да се пазариш

Коментар

гуми

ПРОДАДЕНИ!

Коментар

Working...
            X