Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зимни гуми Ласа 2 бр.185/65/14,ПРОДАДЕНИ!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Re: гуми

tronn написа:
    Много добре знаеш,че първо ще продам гумите с джантите и накрая тасовете.Ако пък си толкова на зор давай 50 кинта и са твои
    а, не.. за 50 неща, ако ги дадеш за 120 само тасовете ги взимам
    Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
    Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

tronn написа:
      Stefanaki написа:
      tronn написа:
      Тасовете по 5 лева бройката ще ги лапнат веднага
      Ами да ти дам 20 кинта и да вземам тасовете :D .
      Много добре знаеш,че първо ще продам гумите с джантите и накрая тасовете.Ако пък си толкова на зор давай 50 кинта и са твои
      Аз съм написал колко давам, след като ти си написал колко искаш. Толкова имам - толкова давам (аз зор нямам) .И въобще не знам кое след кое смяташ да продаваш.
      Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

гуми

За сега няма да продавам тасовете за 20 лева.

Коментар

tronn написа:
          За сега няма да продавам тасовете за 20 лева.
          А за колко ще ги дадеш СЕГА?
          Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

гуми

Ще изчакам да продам гумите ,и тасовете ще си вървят с джантите.Освен,ако някой предложи за тях 50 лева,тогава ще му ги продам.

Коментар

Момчета не е коректно да се е*авате така с колегата,ще види че неможе да им вземе тия пари никога и ще свали цената,и да го подпирате и да не го подпирате нали знаете "моето е най-хубаво"Колега 4-те гуми по 40лв. - 160лв. 4-те джанти по 15лв. - 60лв.Ако продадеш гумите и джантите накуп по-добре дай тасовете подарък иначе е излагация.Веднага се обосновавам:В 80% от местата в София където се продават гуми втора ръка,читавите каквито са и твойте са около 35-40лв.,по изтъркани има и под 30.В всяка морга или гумаджийница точно сега можеш да спазариш джанти на 15 лева (преди 2 седмици си купих 2 от моргата в квартал Левски без грам отклонение)220лв е съвсем нормална цена,дано ги продадеш за толкова колкото искаш,ама това са цените на пазара сега.
              Fiat Tipo
              Corsa b комби !

Коментар

гуми

Благодаря колега за информацията,момчетата не се е..ват,просто искат да направят сделка.Тасовете им харесват и цената им е не повече от 20лева.Само ,че трудно се намират читави.За мен е най-добре да изчакам средата на октомври и тогава може да продам всичко и за 200 лева,но сега цената е 340 лева.Поздрави от мен :D

Коментар

tronn написа:
                  Благодаря колега за информацията,момчетата не се е..ват,просто искат да направят сделка.Тасовете им харесват и цената им е не повече от 20лева.Само ,че трудно се намират читави.За мен е най-добре да изчакам средата на октомври и тогава може да продам всичко и за 200 лева,но сега цената е 340 лева.Поздрави от мен :D
                  Ок колега,ти си решаваш.Успех
                  Fiat Tipo
                  Corsa b комби !

Коментар

гуми

Тасовете продадени.

Коментар

гуми

Продават се зимните гуми и джантите.Цена на гумите 240 лева,на джантите 80 лева.Заедно 300лева.

Коментар

гуми

Все още може да купите зимните гуми с джантите за 300лв.с оригинални тасове./Тези тасове имат малки забележки-леко пукнати при дупките за болтовете,но като цяло са здрави/

Коментар

гуми

Джантите са продадени.Остават 4 зимни гуми - 200 лева .

Коментар

гуми - нови снимки

снимки

Коментар

гуми,тасове

Здравейте,чакам предложения.Гумите са добри и тасовете не са лоши,джантите заминаха за Люлин,да си ги ползва колегата със здраве

Коментар

гуми

Цена за гумите:200 лева за 4,120 лева за 2.За тасовете чакам предложения.

Коментар

Working...
                                X