Здрасти колега.трябват ми 4-те гуми само с тасовете.беше писал, че ги даваш само с джантите щото ен искаш да ги продаваш поотделно.В този случай само гумите и тасовете за 540 лв даваш ли ги ?
колега за толкова пари бих ти дал моите джанти с гумите ..
Здравейте!! И аз не мога да откажа на такова предложение но имам чувството,че става дума за друга цифра.Що се отнася дали отделно продавам гуми,джанти и тасове пак повтарям-продават се комплект.Слагаш и караш.Освен ако наистина колегата ми дава 540,както пише,тогава джантите са му подарък
Здрасти колега.трябват ми 4-те гуми само с тасовете.беше писал, че ги даваш само с джантите щото ен искаш да ги продаваш поотделно.В този случай само гумите и тасовете за 540 лв даваш ли ги ?
Това беше грубо колега
CSI in the CAR !!!
Mancuzo Fiat PUNTO 1.7DS 176B3.000,около (6,7л-11л /100)София.
Ще изчакам първия сняг мисля,че пежду 300 и 350 лева ще им взема тогава.В това състояние гумите по 60лв.за едната мога да им взема,4 железни джанти по 20 лв.едната също ще ги продам.Тасовете по 5 лева бройката ще ги лапнат веднага или за всичко 340 левчета.
Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар