Сетих се ,че имам за продаване комплект оригинални джанти.Стоят си боядисани и непоставяни на кола.Намират се в Димитровград.Към джатите вървят и 2 гуми в прилично състояние.Цената е "по договаряне"-предложете вие.По всяко време на тел.0899150019 или вечер на скайп:sv.yordanov и на л.с. няколко снимки: http://slaviyordanov.snimka.bg/autom...5.10423921.big
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Джанти 15"-4х98 ПРОДАДЕНИ
Collapse
Заключена тема
X
X
-
да по-добре си кажи някаква цена , че един колега така като теб беше пуснал обява "цена по договаряне" и разни хора му даваха по 150 лв за комплекта.и се почна пак един спам ...... така че си кажи пък пак може да се договаряш... успех !п.п. а джантите не са ли оригиналните от типо - седичи или се бъркам
Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
Колеги,благодаря за интереса.Умишлено не съм сложил конкретна цена,просто защото който се интересува сериозно би трябвалода е "в час".ориентировъчна цена-250лв.Все пак да кажа:Оферти за под 200лв.бих сметнал за несериозни.п.с.Да,това са оригинални джанти за моделите "Типо Седичи" и "Крома"п.с.2 така стоят на Темпра http://slaviyordanov.snimka.bg/autom...06.5537628.big===============================
// ..."Денят не си личи по сутринта"... //
===============================
Коментар
-
ех как ще ми тичат на темпрата не е истина. а да те питам колега понеже и мойто е комби за 15-ка джанта каква гума е наи-добре. ясно че ще е 195 ама на 55 или на 50 е по-добре.ти на какво си ги карал...иска ми се за др лято да я стегна с едни 15-ки че ще има по-добра стойка.но добре дошли са и 14-ки..... успехи с продажбата пак.
Коментар
-
SilenceR,аз карах предни 185/55/15 и задни 195/55/15.Нито съм имал проблеми с размерите,нито нещо съм преправял.Товар си носи с тези гуми и то доста.НЕ опират.Ти ако си сега с 175/65/14 ако сложиш такива джанти ще си помислиш,че караш по релси.Промяната в държането на комбито е===============================
// ..."Денят не си личи по сутринта"... //
===============================
Коментар
-
искаш да кажеш че ще стане стабилна. инъче да сега съм със 175.65 14-ка/ и смятай някой път в завойте влизам по-рязко стига да е сухо де че са ми смотани гумите , мн добре се държи колата , представям си с по-широка гума и качествена , няма да мръдне....:D
Коментар
-
SilenceR написа:искаш да кажеш че ще стане стабилна. инъче да сега съм със 175.65 14-ка/ и смятай някой път в завойте влизам по-рязко стига да е сухо де че са ми смотани гумите , мн добре се държи колата , представям си с по-широка гума и качествена , няма да мръдне....:D
||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар