До колкото знам колата е ’близнак’ на Фиат Типо та... Колкото и да ми е мъчно (Здравко ако четеш това, сигурно ти е хем смешно хем чудно ) се стигна до тази обява. Ако някой се интересува мога и да я дам цялата - цена... в момента нищо не ми идва на наум. Aко някой се интересува от този вариант да пише. Това което я отличава от всяка стандартна Делта е: - няма климатроник - има шибедах - АБС - няма задни ел. стъкла, съответно и огледалата не са ел. Единствено, което не се продава: - джанти + гуми - радиатор - трябва да проверя дали е здрав но се съмнявам - десен фар - десен мигач - предна броня - преден капак - десен калник - предната решетка Ами това е питайте, редовно ще съм във форума. Колата се намира в района на Младостите (май ще си сменя локацията). Сигурно съм изтървал нещо важно да спомена, че съм малко развълнуван, но питайте. Телефон за връзка: 0886/154671 и 0878/154671 - Сашо
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Lancia Delta II - 1.6 i.e - 94г-разпродажба на части - София
Collapse
X
-
Sashe написа:Мммм за ТПС мисля че ще успея да се ориентирам, ама ако ме подсетиш със снимка или номер някакъв ще е най-добре...FIAT Tipo 1.6 i.e SX 75 hp - The best city car
Renault Scenic 1.6 16V RXT 107 hp - The best cruiser
Коментар
-
slishko написа:колега ти си писал,че не продаваш джантите,но аз да попитам гледам че са 3 мен толкова ми трябват,ако решиш нещо за тях дай цена?
Коментар
-
колега
Колега я ми кажи двигателя в какво състоние е и евентуално колко пари му искаш защото моя си замина снощиНека Спрем Войната По Пътищата !!!
http://forum.fiat-bg.org/profile.php...profile&u=8539
Коментар
-
Re: колега
super_s написа:Колега я ми кажи двигателя в какво състоние е и евентуално колко пари му искаш защото моя си замина снощиFIAT Tipo 1.6 i.e SX 75 hp - The best city car
Renault Scenic 1.6 16V RXT 107 hp - The best cruiser
Коментар
-
Re: колега
super_s написа:Колега я ми кажи двигателя в какво състоние е и евентуално колко пари му искаш защото моя си замина снощи
Коментар
-
х
добре колега разбирам те напълно аз и без това намерих решение на проблема мерси все пакНека Спрем Войната По Пътищата !!!
http://forum.fiat-bg.org/profile.php...profile&u=8539
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар