Джантите са от Фиат браво - 150 лв комплекта. Определено имат нужда от освежаване. Едната има леко счупено ръбче, спомен от прекрасните родни пътища.... 4x98Ако има интерес ще снимам всяка по отделно
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Джанти 15'' - 150лв
Collapse
X
-
Тия джанти минавали ли са на изправяне е много важно да бъде уточнено,това ръбче дето го няма,колкото и малко да изглежда прави голям дисбаланс на джантата,само за задна е добре да се ползва.Ако ги взема за 150 и ги дам да ми ги изправят на машина (20лв на парче),после едно прахово е 15лв на джанта и нещата отиват на 290.За толкова ще си ги купя същите пак от форума в топ състояние и няма да се занимавам с тези допалнителни занимания.Тези разяснения ги правя колега,за да си направиш сметка какъв коментар да им направиш.Според мен са скъпи.Fiat Tipo
Corsa b комби !
-
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...ght=Какво правим в този случай?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
, Съвсем бях забравил за тази тема... Извинявам се...Тогава се бях отказал и съм забравил за темата, но сега вече мисля твърдо да ги махам , извинявам се на модераторите още веднъж . Разбира се , всеки си прави неговата сметка. Боядисани са с обикновен бял спрей, това им е 4та година с него- с прахово е по-добре, естествено, но и по-скъпо. Вярно е , че не са първа хубост, но не мисля и, че цената е чак висока... Колко според теб е цената, която трябва да им търся. Аз като отида да си търся железни джанти за зимата и ми искат 25лв на джанта, за 14ки, аз искам 150 за 15ки, мисля, че е нормално
Поздрави
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар