Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бартер спортно окачване за нормално за брава/браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Бартер спортно окачване за нормално за брава/браво

Купих си брава нов внос от италия 1.9тди 100коня,но е на спортно окачване отпред и отзад и много твърдо ми вози(досега се на френска возия бях свикнал) и искам да го сменя с нормалното.Днеска на канала като я обслужваха видях че пружините и амортисьорите са червени,за марка ще легна да я огледам какво пише,за снимки skype hummer1616

Колега дай цена само на олачването без бартер,и кажи какво доплащане искаш при бартер?Ще имаш по голям успех.
    Fiat Tipo
    Corsa b комби !

Коментар

колега дай да се споразумеем нешо за тва окачване

Коментар

колега пиши в скупе е :P
        ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Окачване от типо дали ще ти стане щото май пружините са едни и същи
          Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

колеги аз търся спортно окачване за Фиат Браво но ми трябва само за отзад понеже който има знае че предницата е много добра за сравнение с задницата има ли някой да ми предложи нещо.

Коментар

днеска ходих при майстора каза,че е заводското окачване спортното(ще погледна документите от италия кога е сложено),не е регулируемо,цвета е червен,ще го продавам цялото-4 амортисьора и 4пружини,единствено на бартер за пружините може да се измисли нещо,тъй като ще слагам нови амортисьори и пружините ще са 2ра ръка най-вероятно

Коментар

Добре щом пружините ще са ти други кажи кво можем да направим с бартера само за отзад.

Коментар

Колега предлагам ти мойте пружини от мойта кола оригинални,ако искаш пиши ми на лично да се разберем!

Got nos?

Коментар

Working...
                  X