UP!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам браво 1,6 16в на части НОВИ СНИМКИ И ЦЕНИ ОТ 01.12
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Здравей, колега трябват ми модулчетата на ел стъклата 2-те, който контролират десния прозорец този от шофьорската страна и този от вратата на навигатора. Надявам се, че са едни и същи и ще станат на браво 1.4 98г. Къде ли не търсих не можах да намеря , ако можеш да им направиш снимки и да кажеш ценаFerrari Forever
Коментар
-
Re: Продавам браво 1,6 16в на части НОВИ СНИМКИ И ЦЕНИ ОТ 01
KrAs написа:Колеги след като ме блъснаха неделя продавам части за браво 1,6 16в. всичко което е здраво се продава http://krazio.snimka.bg/automobiles/...09985.14132984 за цени ЛС или 0899968981 колата е 90кс мотора е А6 11.96г. ел. пакета клима(от нея няма много останало) интериора. ОТ Варна съм, но няма проблем всичко с еконт е възможноЦЕНИ НА НЯКОЙ НЕЩА ИМА ОЩЕ МНОГО НЕОПИСАНИ отговарям постоянно на ЛСкора на багажника(без дупки) - 25лв. задна врата обoрудвана - 80лв. стартер-60лв.перка радиатор-30лв бензинова помпа с кошница- 80лв сенници-10лв/бр. резервоар-20лв вентилатор парно-50лвкомпютьр + патрон + клиноред + антената(с кутията която разпознава чипа)+ ключ - 120 лв * по отделно може ама незнам как ще стане капачка резервоар 10 лв ако искате и да се закл. ще се разберем за едно копие на ключа ако не е заминалсредна конзола (което е около ръчната и ск.лост)с пепелник - 25лв.жабка - 25лв.запалка - 20лвзадна седалка - 40лв.предни - 90лв (комплект 120лв)волан с еърбег - 50лв лостчета за мигачи и чистачки - 35лв.врътка за парното (степени) -15 лв.Отворен за преговориСПИСЪК НА НЯКОЙ ОТ ПРОДАДЕНИТЕ НЕЩА:Стопове 2 бр., фарове 2 бр, двигател, табло, преходник ЦД, Филтърна кутия, Въздухопровод към кутията. Това са по търсените неща който ги нямам
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар