продавам фиат уно турбо 1,3 86-та,4-ри дискови спирачки ,рекаро,халогени, колата е спряна от движение с новите номера всичко платено за 2005-та читави двигател и турбо , купето е за боя иначе е с изкърпено дъно. Има два комплекта джанти лети и железни. Колата има проблем с електрониката като я запалиш веднага гасне и се удвя в бензин след почистване на свешите пали и гасне веднага по същата причина.Цена 600лв 0886155926-Христо Ще съм ви много благодарен , ако ми погнете да отстраня проблема. Стъпковото моторче за празния ход липсва аз съм сложил едно от бмв ,но незнам дали е същото и дали не дава грешки на компа
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
уно турбо
Collapse
X
-
Re: уно турбо
bessnia написа:продавам фиат уно турбо 1,3 86-та,4-ри дискови спирачки ,рекаро,халогени, колата е спряна от движение с новите номера всичко платено за 2005-та читави двигател и турбо , купето е за боя иначе е с изкърпено дъно. Има два комплекта джанти лети и железни. Колата има проблем с електрониката като я запалиш веднага гасне и се удвя в бензин след почистване на свешите пали и гасне веднага по същата причина.Цена 600лв 0886155926-Христо Ще съм ви много благодарен , ако ми погнете да отстраня проблема. Стъпковото моторче за празния ход липсва аз съм сложил едно от бмв ,но незнам дали е същото и дали не дава грешки на компаLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Реклама
Collapse
Коментар