Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

продава се PIONEER DEH-3400R

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

re

Не става на 80 пичове , ако искате си купете нов менте-ваш проблем,това е PIONEER все пак и го продавам а не го подарявам 130 лв. без пазарлъци

Коментар

Re: re

rumen2000/16v написа:
      Не става на 80 пичове , ако искате си купете нов менте-ваш проблем,това е PIONEER все пак и го продавам а не го подарявам 130 лв. без пазарлъци
      Ти в коя година живееш ?Аз за 160 лева си купувам Sony CDX-S11 от тук http://www.electron.bg/product_info....roducts_id=673при това чисто ново с гаранция 1 година и безплатен монтаж. Модела е напълно съпоставим с твоя.Или пък това JVC KD-S71RE за 140 лева от тук http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09008026Вероятно това са ментета Ако наистина искаш да го продадеш цената трябва да е под 100 лева ...

Коментар

В ерата на МР3-ките няма как да му вземеш 130лв. за съжаление, иначе касетофона наистина не е лош. Колега ilkor , като изключим това, че не плейва MP3 този касетофон не може да се сравнява с тези, които си дал за пример! Първо защото е Pioneer (спецовете твърдят, че това е марката за касетофони за кола) и второ е по-висок клас модел. 3-та серия е средният клас при Pioneer, а тези, които си дал за пример са нисък клас. Не правя реклама, просто споделям набюдения и знания! Като реална цена мисля, че 100лв. е по-подходяща, но не по-малко!
        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

ре

Точно затова съм дал тая цена , който иска PIONEER и знае качествата му няма да го сравнява с въпросните модели - всичко е въпрос на гледна точка в крайна сметка не карам никой насила.

Коментар

Естествено че са от различни класове. Първото което направих е да видя колко струва този когато е бил нов ...Но мисля всеки би предпочел за една и съща цена нов па макар и по нисък клас със всичките му гаранции пред такъв с неясно минало и брой собственици... А каква е марката на касетофони за кола - колкото спецове толкова и мнения Мога много да споделя и за класовете - според мен те са по скоро маркетингов трик отколкото технологичен (с известни уточнения)От 80-те години се занимавам с електроника бил съм и дизайн и рисърч инженер така че имам поглед върху нещата. Но да заключа и аз - ако (когато) цената падне под 100 лева бих се включил и аз. Просто това е справедливата цена за мен.Имам нужда от такъв защото жена ми си строши дисплея като изпусна панела на СД-то на нейната кола.

Коментар

Working...
            X