Според мен няма причини да не стане. Мисля, че ламарините, с изключение на предния капак и калниците са еднакви. И все пак, само моторчетата ли ти трябват, с жилата ли, или целия механизъм за стъклото (само без стъклото)?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продава се Fiat Croma turbo i.e. на части
Collapse
X
-
Бе и на мен ми изглеждат като еднакви, но пък таблото ти гледам е друго.. Инак - трябват ми целите без стъклата и кабелите. Дори ако ми щракнеш една снимка на дръжките на вратите(вътре) от пред мога и тях да взема, че моите се "пречупиха" в средата. Интересуват ме също и страничните огледала. (Ел ли са?)
Коментар
-
Мне! Не е такава. Снимки не можах да кача, щото имам няколко снимки, на които се виждат различни части от дръжката, но я нямам снимана цялата. А колата е вече поразфасована и не мога да я снимам пак. Предполагам, че мога да извадя дръжката и да снимам само нея. Все пак, ще се постарая да ги снимам. Както и да е. На моята дръжка копчетата за стъклата са горе, а долу отстрани няма нищо. Освен това "отварачката" за вратата е също на дръжката (при теб не става ясно дали е на нея или е отделно). В крайна сметка може и да са взаимозаменяеми, особено ако се прехвърлят дръжките, заедно с корите на вратите и целите букси за елстъклата, ама сигурно ще трябва да си поиграеш малко.
Коментар
-
не ми е чак такава болка.. а и твоите кори са с кожа.. май ще останат само машинките от цялата работа.. можеш ли да ги дадеш за 40 кинта двете?не търси снимки за дръжките, сега разгледах тея постнатите и там се вижда най малкото, че отварачките са долу.. явно са различни, а не ми се тамъни чак толкоз
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар