Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продава се Fiat Croma turbo i.e. на части

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Продава се Fiat Croma turbo i.e. на части

    Автомобилът е Fiat Croma i.e. 2000 turbo super. Първа регистрация 1991г. Всички екстри за модела -кожен салон, климатроник и пр. Ударен отпред, странично, преди предната ос, като може да се каже, че двигателят не е сериозно засегнат -на пръв поглед, единствено капакът на разпределителния вал е счупен. Но едва ли някой ще се опитва да я възстановява, де. Ангренажният ремък си е на мястото, цели са алтернаторът, стартерът, турбото. Питата на климатика е смачкана, но останалата част от системата е незасегната и е работела до последно. Салонът е добър, 3 от вратите са незасегнати. Предполагам, че има доста части, които биха били от полза някому.Цена на целия автомобил в това състояние (без гумите, които са търкаляни 2 месеца преди удара) е 900 лева. Намира се в Пловдив. Приемат се всякакви договорки и предложения.Телефон за връзка: 0888890996 -Христо

    #2
    колега цена на хидравлична рейка без накрайниците и маншоните. купувам я за крома 2000 16 v. след феислифта 94 г. надявам се да пасва.
    не подценявайте италианските коли
    Tipo 1.6 (149.C2.046)

    Коментар


      #3
      Да кажем 110 лева.Без накрайници, маншони и маркучи!Но не е свалена, затова трябва да се разберем евентуално за кога, за да има време да се свали. Неудобното в случая е, че в момента с рейката колата може да се търкаля все пак, докато без нея това ще е доста трудно. Но все от някъде трябва да се почне - за това е пусната на части.

      Коментар


        #4
        да кажем че не е спешна нека да помисля, понеже и колата е на баща ми а и настоящата рейка в момента се работи по спасяването й . Така или инъче ще пиша в скоро време. инъче цената не е зле.
        не подценявайте италианските коли
        Tipo 1.6 (149.C2.046)

        Коментар


          #5
          Ами, като се има предвид, че цената за рециклиране е около 120 лева, мисля, че цената е подходяща, като за рейка на старо без някакви проблеми.

          Коментар


            #6

            Коментар


              #7
              Колега, седалката на водача в какво състояние е? Корите на вратите 4те, задната кора с щорите как са? Ако може и цени да кажеш ще е супер! Благодаря предварително

              Коментар


                #8
                Ами, седалката е прилична, има малко поизтъркано, но не е скъсана. С механично регулиране е, с подгряване. Корите на вратите са проста като нови. Задните щори се виждат на снимката, че са цели. Задната кора не е рязана за колони, малко може да са поомачкани ръбовете, но не е нещо съществено. Опитах да кача още няколко снимки на нещата, за които питаш, ама нещо не се получава в момента.Като пакетна цена за всичко, което питаш, мисля да сложа 150 лева.

                Коментар


                  #9
                  Ок колега, в събота живот и здраве мисля да съм на Калояново с другите ’талянки и след това ще ти звънна да се разберем за среща. Колата се намира в Пловдив или наоколо някъде???

                  Коментар


                    #10
                    Да, в Пловдив е. Звънни, като решиш, за да се уговорим как да се срещнем. Горе-долу 1 час по рано, че да имам време да реагирам, ако съм мръднал някъде или съм се захванал с нещо. Вярвам, че ще ти хареса състоянието на нещата, които си изброил, пък може и друго да си харесаш, като огледаш асортимента.Поздрави!

                    Коментар


                      #11
                      Ок :D

                      Коментар


                        #12
                        Колегата Tie не се обади. Салонът си е цял.Цена на целия салон плюс корите на вратите - 250 лева.

                        Коментар


                          #13
                          Турбото е продадено. Да му се радва новият собственик!

                          Коментар


                            #14
                            Up!

                            Коментар


                              #15
                              ел. стъкла

                              Здрасти, трябват ми машинките за ел. стъклата отпред.. Дали ще станат на Croma 2000 ’88 година CHT?

                              Коментар

                              Working...
                              X