Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам FIAT TIPO 1.9 TDI на части

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Здрасти колега, интересува ме нафтовата помпа. Дай цена. Дай и някоя снимка, за да видя дали е същата като моята.Лек и успешен ден

Коментар

bateto113 написа:
      bavareca написа:
      колега интересува ме колянов вал сас ремонт ли е и каква цена му тьрсиш
      80 лева колега,няма никакъв ремонт по двигателя
      мерси но съм пропуснал да те питам лагерите пазиш ли ги и ако да да ги включим към вала цената променя ли се?
      FIAT uno 1.0Fire 45hp

Аск "Vromos"- Бургас

Коментар

Не колега,цената си остава непроменена!
        Библията ни учи да обичаме ближния а,Кама-Сутра ни учи как точно да го обичаме.

Коментар

bateto113 написа:
          Не колега,цената си остава непроменена!
          колега можеш ли да ми дадеш някакав телефон да се чуем как да ми ги пратиш вала с лагерите?
          FIAT uno 1.0Fire 45hp

Аск "Vromos"- Бургас

Коментар

Колега, каква е ГНП. Интересува ме дали е ЛУКАС и какви парици й търсиш. Моля те дай някакъв тел. за връзка.
            TEMPRA 1,9D 1994г. седан - преди
            ТЕMPRA 1,9TDS 1993г. комби - сега
            НЕ КАРАЙ С ПО-ГОЛЯМА СКОРОСТ ОТ ТАЗИ, С КОЯТО МОЖЕ ДА ЛЕТИ ТВОЯ АНГЕЛ-ХРАНИТЕЛ

Коментар

zdrawko написа:
              Колега, каква е ГНП. Интересува ме дали е ЛУКАС и какви парици й търсиш. Моля те дай някакъв тел. за връзка.
              Колега утре ще проверя и ще ти кажаbavareca,колега съжалявам за закъснението но след петъчното разглобяване на колата ме скепца дископатията-3 дена в болницата изкарах...
              Библията ни учи да обичаме ближния а,Кама-Сутра ни учи как точно да го обичаме.

Коментар

Working...
              X