Продавам 4 пружини за Пунто 35лв едната
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пружини за Пунто
Collapse
X
-
с това награяване се променят ка4ествата на метала а на мен ми трябват точно спортни пружини по твърди и по къси с 40мм. защото и амортисьорите са ми такива ... не ми се правят експерименти точно с окачването защото и стила на шофиране ми е малко луд ... мерси все пак за бързия отговор !Madness Motorsport
(\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(")_(") signature to help him gain world domination.
Коментар
-
не мога да ти кажа веднага от къде защото ми ги поръчаха от сервиза в който си карам колата , но бяха на мн добра цена 260 лв комплекта :D не знам обаче като са ти различни амортисъорите дали ще станат тези За каква кола става вупрос за пунто ли ? Ако искаш мога да ти кажа сервиза отиваш там казваш им , че искаш такиви пружини като моите те си знаят от къде са ги купили само кажи ако искаш така да направим и да ти казвам сервиза отиваш и се оправяш :DСлагайте си коланите
Коментар
-
колата е пунто спортинг 16в .. мерси все пак но май няма да се разхождам до софия за едни пружини поразпитах тук там и горе доло на същата цена ще ги намеря и в пловдив а за моите амортисиори са идеални тези пружиниMadness Motorsport
(\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(")_(") signature to help him gain world domination.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар