Стоил (VET) момента е на моренце,по добре на телефона го търсете.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Типо 2,0, Купе 2,0 и Ланча Тема 2,0 на части
Collapse
X
-
Ок колега аз не бързам ще го изчакам да се прибере от море Знаеш ли кога евентуално ще се прибере от море 6. ОФФТОПИК-ът няма да се толерира! Отговорите на обявите трябва да са пряко свързани с обявите и да са написани точно и ясно, така че да се избягват ненужните дискусии. Има телефони в обявата !Модераторски екип на fiat-bg.orgТеоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
цена на комплекта задни дискове1.Спирачни апарати-2бр. 2. Шайба под главината - 2бр. 3. Тръбички - 2 бр. 4. Планка - 2бр. 5. 4 болта за захващане и 2 планки/скоби 6. Защитна ламарина - 2 бр. 7. Спирачни дискове 8. Накладки 9. Спирачни маркучета. 10. Жила за ръчнатаАз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.
Коментар
-
men me interesuva glavata dai cena na cupetoКирилицата е задължителна за форума!!!Прочети правилата на форума и се придържай към тях.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=16824rusa e jenata,zelena e parata i LADA e kolata
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар