Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Типо 2,0, Купе 2,0 и Ланча Тема 2,0 на части

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Коментар

десен халохен за купето и цена също и цена за фаровете ако може
      BMW E39 2.5I
      http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net

Коментар

Халогените и фаровете са продадени.

Коментар

Продават се два комплекта предни макферсъни от Купе. Единия комплект е оригинален, а другия е Глобо на по-малко от 500км. Цена на комплект 100лв. Продавам и един комплект предни макферсъни от Типо 2,0 - Магнети марели - на по-малко от месец - 80лв. Продавам и няколко комплекта задни амортисьори, едните са оптимал - газови на по-малко от 500км - от Купе, един комплект Боге от Дедра и един комплект - Рекорд от типо 2,0 на 500 км. Прилагам и снимки. На снимките са поръждясали, защото колите стояха доста време в двора и по тротоарите, но иначе са перфектни.Телефона е същия - 0885 061 999 СтоилРазпродавам и врати и капаци от Типо, дедра и Купе - цена кой колкото даде.
          Прикачени файлове

Коментар

случайно да има и амортисьори от ланчата . Трябват ми за Фиат Крома (поне един) ама мисля че на Ланча Тема са същите.Друго -на ланчата вентилирани ли са дисковете (предните). Мисля че може и от купето да станат дисковете на Кромата .
            не подценявайте италианските коли
            Tipo 1.6 (149.C2.046)

Коментар

Състояние на бобина за 2.0 16кл 139кс. Цена?
              тише едешь - хрен приедешь!
              2.0 16V Delta 2 Продава се - http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...653&highlight=
              http://www.3na100.com/ - за всеки, който иска да пътува ефтино.

Коментар

Хайде на частите.

Коментар

Коментар

Коментар

Коментар

Цена на мотора от купето с инсталацията, ако не е продаден?

Коментар

колега,цена за скоростите на типото или купето (нали са еднакви) ?
                          Bravo 2.0 Multijet 165 2009

Коментар

Колега, Имаш ли за Купе плафончето на дясната врата, което осветява пътя като се отвори?
                            Fiat Coupe 1.8

Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.

Коментар

Двигателя от Купето е продаден.Скоростите на типото са продадени. Имам скорости от Купе, но не са еднакви с тези на типото. Всъщност ако типото ти е 2,0 16 след 93 година, скоростите от купето ще станат. Просто на купето съединителят е с помпа, а на типото с жило.Плафонче нямам.

Коментар

Трябва ми точно за купе 2.0 16 кажи цена,моля !!! :D
                                Bravo 2.0 Multijet 165 2009

Коментар

Working...
                                X