Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Типо 2,0, Купе 2,0 и Ланча Тема 2,0 на части

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ок мерси

Коментар

cena na glavata ot kupetoКирилицата е задължителна за форума!!!Прочети правилата на форума и се придържай към тях.При следващо предупреждение ще получиш БАН за 90 дена!http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=16824
      rusa e jenata,zelena e parata i LADA e kolata

Коментар

Колега аз искам да питам мотора на Типо-то има ли шанс да стане на скоростна кутия от Фиат 131?Като гледам моторите са 1:1 с TC-то на 131-цата ама знам ли? Ако можеш да ме светнеш и ако става да ми кажеш цена на целият мотор да е готов да се настани в ладето

Коментар

Имам интерес към всичките гърнета след колекторите на Купето 2.0 16 кл. Ако може , качи някоя снимка и дай цена
          тише едешь - хрен приедешь!
          2.0 16V Delta 2 Продава се - http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...653&highlight=
          http://www.3na100.com/ - за всеки, който иска да пътува ефтино.

Коментар

Коментар

Колега в какво състояние са предните седалки на Купето? Може ли снимки и цена?

Коментар

Аиде аз да попитам за цена и състояние на задните спирачни дискове от типото+предпазните ламаринки ?
                Fiat Tipo
                Corsa b комби !

Коментар

Имате ЛС

Коментар

Има още части за продаване.

Коментар

:D

Коментар

Стоиле, здравейимам въпрос, относно Coupe-то. Както може би знаеш, предстои червеното зверче да го правиме 4x4, та ici ми каза, че трябва вилицата на съединителя (до колкото разбрах механизма, който избутва притискателя) от Fiat Coupe Turbo, та исках да те питам дали имаш представа тези скорости дали са като на турбо купето, за да взема тази част от скоростите от теб ?
                        Fiat Tipo Turbo Integrale | powered by ICIDesign
                        Fiat Marea 1.6 16v

Коментар

Здрасти, скоростите на купето са идентични със скоростите на типото. И двете са на натиск. При турбото са на теглене.

Коментар

Не ме разбра, аз питах дали на атмосферно купе са като на турбо купе, но и този отговор дето си дал ми изясни нещата Некви скорости от интеграле турбо не се ли намират около тебе или да имаш идея от къде мога да взема това което ми трябва от скорости на купе турбо ??П.С: Опа по-скоро аз не съм ти разбрал отговора, който е бил съвсем ясен - че на купето са си като на типо - демек не ми вършат работа
                            Fiat Tipo Turbo Integrale | powered by ICIDesign
                            Fiat Marea 1.6 16v

Коментар

Колега задните спирачни апарати от купето имаш ли ги още и на каква цената са. Ако не някакви спирачни апарати които да станат на пунто мк1 имаш ли?

Коментар

здрасти,интерисува ме типото с климатик ли е , водния радиатор в какво полужение е

Коментар

Working...
                                X