Привет на всички. Сестрата удари колата. Yellow_Flash_Colorz_PDT_13 Слава богу всички са OK. Преди инцидента смених доста неща по нея за да й я дам в перфектно състояние. Доста време се колебах дали да не я стягам, но накрая реших да я продавам на части, защото купих друга. Ново е всичко по окачването без пружините, който са червените, спортни, като колата е карана 3 месеца с тях. Сменен е и съединителят. Всичко е още по колата, така че, който иска може да доиде да се убеди сам. Колата е тъмно син металик.Частите, които са ударени и ги нямам са:Предната броняКапакаРадиаторитеКартераПредно стъклоФароветеПродадени:Гуми + джантиПружини, Амортесйори, Тампони ( предни, задни )Скоро снимки с останалите неща!!!Пишете ми на ЛС или на 0888209309 за повече инфо или цени, за да не изброявам всичко.Мерси и безаварийно шофиране.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЗА ТРИЕНЕ
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Колега погледни в линка имаш ли го това http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=43149 то по принцип ми трябват още няколко дреболйки, ама за тях после.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар