Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

продавам фиат брава 1.6 16 в на части.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ляв фар

Коментар

кажи колко струва левия фар и да се разберм

Коментар

Колеги в началото на темата съм описал кои части са продадени. Фаровете също

Коментар

Коментар

Колега,двете кори за предните врати с ел.машинките и копчетата 50лв?

Коментар

Колега имаш ЛС

Коментар

здравей искам да взема 3 неща от теб. трябват ми задните амортесьори и датчика за температурата в огледалото които е. Дай ми на лс някакви цени. поздрави
                Fiat Ritmo 1.1 1985g. 44kw, Lancia Thema 2.0 i.e 1986g 85kw, Lancia Dedra 1.8 i.e 1992g. 77kw, Fiat Marea 1.8 16v 1997g. 83kw, Alfa Romeo 1.8t.s. 1999g 144ks, Lancia Lynda 1.9jtd 2004g. 115++is, Lancia Phedra 2.2 hdi 2002g 128ks,Fiat Freemont 2.0 multijet2 2014g 140ks

Коментар

кошница за бензинова помпа (по възможност без помпата) - цена
                  F/I/A/T/ Stilo 1.9 16v 04г.
                  F/I/A/T/ Marea 1.6 16v 97г. - EX

Коментар

bbw написа:
                    кошница за бензинова помпа (по възможност без помпата) - цена
                    Колега съжалявам но колата се бракува и замина с кошницата :S

Коментар

Малко пластмаси от плафони, прагове и багажник
                      Прикачени файлове

Коментар

Колега, централната лампа (над таблото) за какви парички я даваш?
                        "Без сърца, сме просто машини"
                        Toyota Prius 1.5 Hybrid
                        EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Двигател 250 лв. 1.6 16вклиматикСалона 100 лвстопове 2-та 90 (1бр 50лв)Хал.Фарове 2-та 70 лв

Коментар

Коментар

Интересува ме черната лайсна отвън на предната дясна врата, ако е здрава. Колко и искаш?

Коментар

MaNoViLLe, здравей.Моля те да ми определиш цена за плафона в купето, над огледалото.В какво състояние е и какво има вътре, стои ли си инсталацията [букси и т.н.]Искам да вградя нещо в него, но да си запазя и моя плафон, ако нещо се обърка.На лични, моля те.Поздрави.
                                .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                                www.cyxap.com

Коментар

Working...
                                X