4-врати по 30 лв броиката със стъклата и механизмите,предните са ел, волан с еърбег 15лв.заден мост 40лв, 5-та врата 40лв, рейка 60лв, задна седалка 20лв, дясна седалка 20лв, моторче,за чистачките +рамената 20лв. контролер еърбег 10лв, моторче за парното 20лв, имам и части по окачването цената по договаряне частите се пращат по еконт и МОГАТ ДА СЕ ВИДЯТ ПРЕДИ ДА СЕ ПЛАТЯТ, тел. за връзка 0885020884
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам следните части за Фиат Брава на хит цени
Collapse
X
-
bai_marin написа:цената ме устройва снимки можеш ли да пратиш.Коя година е колата 4е имам нужда от някои джадиамо може направи някоя знимка на колат.ако може напиши и серийния номер на колата в епера мога да мога да погледна да ли за съвместими.торнадо777....
Коментар
-
Re: Продавам следните части за Фиат Брава на хит цени
tornado77 написа:4-врати по 30 лв броиката със стъклата и механизмите,предните са ел, волан с еърбег 15лв.заден мост 40лв, 5-та врата 40лв, рейка 60лв, задна седалка 20лв, дясна седалка 20лв, моторче,за чистачките +рамената 20лв. контролер еърбег 10лв, моторче за парното 20лв, имам и части по окачването цената по договаряне частите се пращат по еконт и МОГАТ ДА СЕ ВИДЯТ ПРЕДИ ДА СЕ ПЛАТЯТ, тел. за връзка 0885020884торнадо777....
Коментар
-
Re: за капака
tornado77 написа:qvkata-dcs написа:Колега , капачката за ляв стоп в багажника и пластмасовият въздоховод към филтъра ?"ШОФИРАЙ РАЗУМНО - СПАСИ ЖИВОТ !!!"
"What do you do to help save the world?"
Коментар
-
компресор на климатик?СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Re: Продавам следните части за Фиат Брава на хит цени
tornado77 написа:4-врати по 30 лв броиката със стъклата и механизмите,предните са ел, волан с еърбег 15лв.заден мост 40лв, 5-та врата 40лв, рейка 60лв, задна седалка 20лв, дясна седалка 20лв, моторче,за чистачките +рамената 20лв. контролер еърбег 10лв, моторче за парното 20лв, имам и части по окачването цената по договаряне частите се пращат по еконт и МОГАТ ДА СЕ ВИДЯТ ПРЕДИ ДА СЕ ПЛАТЯТ, тел. за връзка 0885020884торнадо777....
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар