Здравейте колеги.Продавам Фиат брава 1.6 16v 1999година на части.Колата е катастрофирала челно.Доста неща по предницата както и по окачването са заминали но инече има и много здрави части.Назат колата си е добре.Преди катастрофата по фиата технически почти нямаше забележки.Всичко по ел инсталацията както и всички екстри работеха без проблем.Като екстри колата има:-Четири ел.стакала-при удара предните 2 се смакнаха надоло автоматично(авариен изход) нека специалистите кайат изправни ли са в този случей.-ел огледала.-АBS-климатроник (има поражения по компресора и радятора)-ел фарове-централно заключване-ляти джанти (оригинални на фиат)-подлакатникв момента за друго не се сещам.Аз колата съм я оставил на село,но няма проблем да докарвам части до софия на които иска защото си пътувам по 2 пути в месеца.Нямам си много на представа за цените на авточасти втора употреба затова съм решил да ги продавам на около половин цена от нови в магазина.така ми се струва ,че ще бъде изгодно за купувачите а и по бързо ше продам колата.кой каквото иска да пише тук или на телефон 0895714521 Ники.http://www.snimka.bg/album.php?album_id=385913
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат брава 1.6 16v на части
Collapse
X
-
До тук продадени части:-джантите-ел огледалата-кутиата на въздушния вилтър-подлакатника-централната конзола без копчалъците-заден ляв стоп+средния стоп-разни пласмаски по багажника и купето-дръшките на вратите-задните накладки-кората одзат за багажника-казанчето за пръскалкитемаиче е това има още много други части по двигателя и купето. все не ми остава свободно време да разглобя тотално колата.очаквам още писма и обаждания.цени на частите по договаряне.Fiat Brava ELX 1.6 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар