Здравейте колеги.Става въпрос за останките от Браво 1.8 след СЛАБА челна катастрофа,но реших да сменям купето вместо с рязане и заварки.Колата е произведена 96-та . Няма ги:-всичко по ходовата част-мотор и скорости-вратите,седалките,и таблото-волан,рейка...-броните Разполагам с:-задната част на купето(черен металик),ако случаино някои ви е побутнал - кой колкото даде :D -багажник,напълно оборудван - 90 лв-корите отвътре(леко пукнати) - 35 лв двете-задните 2 стъкла - по 15 лв-капа4ка на резервоара - 7лв-резервоар-инсталациите на мотора и купето - 40лв-дръжките на тавана - 15лв пакетна цена -велтера от пода,багажника и където още има-пластмасите из багажника и купето-спирачна помпа с все серво усилвателя - 30лв-някакво правоъгълно нещо като кутия дето стои под десния калник,със някакви трабички-4-те колана - 30лв-лаисните зад вратите,по купето-разширителния съд и казанчето за течност на чистачките-спукана скоростна кутия от 2.0HGT-плафон перфектен -10лв с всичко по него-сенници*ако някой го интересува нещо което не е из списъка да пише :D ,за пазарлък > ЛС
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
РАЗПРОДАВАМ НА ЧАСТИ Фиат Браво
Collapse
X
-
Я виж това в линка имаш ли го и здраво ли е? http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=43149 Поне си ми близо, предполагам колата е в Горна ще дойда на място и ще ми трябват и някои други дреболийки. Кажи и някаква примерна ценичка за този въздуховод, ако ми хареса цената ти ще дойда и за друго.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
MAXnitro написа:Tornado написа:Като пишеш ,че ги няма вратите това означава ли ,че и задната третата врата я няма?Ако я има има ли на нея спойлерче отгоре?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар