Джантите са ADVANTI SG47 6.5 x 15 Цена 650лв с гумитеГумите са 195/50/15 задни 4-5мм с берт 195/45/15 предниТел.за връзка:0884805010
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам 15" джанти-ЧИСТО НОВИ на 2месеца-ПРОДАДЕНИ СА
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Не искам да ти нарушавам обявата.. извини ме все пак.. но за тези пари ще отида от магазина да си купя чисто нови джанти с чисто нови гуми ( не се шегувам ) и ще ми останат пари да почерпя приятели. Не се заяждам колега, но според мен ако корегираш цената може и да намериш копувач..Fiat Punto 1.2 16V 85 k.c. 1998г.
Коментар
-
alex08 написа:Колега тези джанти струват в магазина 750лв с гумите,болтовете,винтилите,баланса всичко това ми струва около 900лв
Коментар
-
Не бе не спорим, само си изказах мнението, но ако вземеш да гледаш колко си дал, и да искаш да ги продадеш на същата цена.. малко трудно, но не е невъзможно, просто ти си знаеш, успех с продажбата, но лично аз ако имам толкова пари и си търся джанти, няма да ги търся по форумите, а ще отида в магазина да си ги купя.. но това е лично мнениеFiat Punto 1.2 16V 85 k.c. 1998г.
Коментар
-
Re:
rdinev написа:Не бе не спорим, само си изказах мнението, но ако вземеш да гледаш колко си дал, и да искаш да ги продадеш на същата цена.. малко трудно, но не е невъзможно, просто ти си знаеш, успех с продажбата, но лично аз ако имам толкова пари и си търся джанти, няма да ги търся по форумите, а ще отида в магазина да си ги купя.. но това е лично мнение
Коментар
-
Re:
rdinev написа:Не бе не спорим, само си изказах мнението, но ако вземеш да гледаш колко си дал, и да искаш да ги продадеш на същата цена.. малко трудно, но не е невъзможно, просто ти си знаеш, успех с продажбата, но лично аз ако имам толкова пари и си търся джанти, няма да ги търся по форумите, а ще отида в магазина да си ги купя.. но това е лично мнение
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар