Коляновият вал е за 2.0 16в Фиат/Ланча-перфектен е!Свален е от Фиат Купе 2.0 16в -Биелни лагери първи размер,основни втори!Цена 350лв,въпроси на ЛС или по телефона!За връзка 0894 43 48 96 Пловдив!Ето и снимчици..
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колянов вал Фиат/Ланча 2.0 16в и хидравлична помпа 2.0 20в
Collapse
X
-
Re: Вал
`Donny-JC` написа:Явно ,че не си запознат много...Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
Вал
Колега ,това за шлайфането няма никакви проблеми ,аз съм писъл за да знаете кой размер лагери да си вземете,дори и последня размер да е вала трети с трети размер лагери няма да имате никакви проблеми с колата!Колега и не казвай ,ако обичаш кой не е запознат, да видим как ще си вземеш втора ръка колянов вал без да е шлайфан и на каква цена!Всеки си решава колко да си пуска стоката,вала е перфектен и нека пишат малко по компетентни хора,а не да ми пишат от рода то е шлайфан и т.н.Нова цена 330лв!Действай бързо,изненадващо и с груба сила.
Коментар
-
Re: Вал
Колега,аз ти казах какво е точно положението на такъв вал,а ти продължаваш да предизвикваш сам спам в собствената си темаИ не ме обиждай на компетентност като не ме познаваш и незнаеш какво знам и мога.За разлика от тебе аз имам какво да покажа,даже доста хора са я виждали,а не да пускам само обяви за части
П.П.Продавай си го както искаш,вала си е твой,но не трябва да ползваш крайни думи като "перфектен" за нещо което не е и да подлъгваш колегите.
Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
Вал
Който е хвърлил колянов вал едва ли ще си вземе чисто нов без да е шлайфан там цената е много голяма,хората са го измисли има си три размера на ремонти,лагери се продават с три размера-основни и биелни става перфектно и колата ако се кара с главата :D ,ще си е кара дълго време!Поздрави.Няма вал втора ръка който да не е шлайфан!Действай бързо,изненадващо и с груба сила.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар