Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колянов вал Фиат/Ланча 2.0 16в и хидравлична помпа 2.0 20в

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колянов вал Фиат/Ланча 2.0 16в и хидравлична помпа 2.0 20в

Коляновият вал е за 2.0 16в Фиат/Ланча-перфектен е!Свален е от Фиат Купе 2.0 16в -Биелни лагери първи размер,основни втори!Цена 350лв,въпроси на ЛС или по телефона!За връзка 0894 43 48 96 Пловдив!Ето и снимчици..
    Прикачени файлове
    Действай бързо,изненадващо и с груба сила.

Луд ли си върат м/у 100 и 150 лв!

Коментар

Вал

Тогава си вземи от 150лв,но не ми спами в темата!Поздрави.Явно ,че не си запознат много...

Коментар

Re: Вал

`Donny-JC` написа:
        Явно ,че не си запознат много...
        Колега,ще ме извиняваш за мнението,но май не запознатия си ти.Да,може и да вървят по 250-350лв ,НО ако са на стандартен размер БЕЗ нужда от шлайф.Ако беше запознат щеше да знеш че не е за предпочитане вал преминал на някои от ремонтните размери поради някои много важни причини
        Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

Вал

Колега ,това за шлайфането няма никакви проблеми ,аз съм писъл за да знаете кой размер лагери да си вземете,дори и последня размер да е вала трети с трети размер лагери няма да имате никакви проблеми с колата!Колега и не казвай ,ако обичаш кой не е запознат, да видим как ще си вземеш втора ръка колянов вал без да е шлайфан и на каква цена!Всеки си решава колко да си пуска стоката,вала е перфектен и нека пишат малко по компетентни хора,а не да ми пишат от рода то е шлайфан и т.н.Нова цена 330лв!

Коментар

Re: Вал

Колега,аз ти казах какво е точно положението на такъв вал,а ти продължаваш да предизвикваш сам спам в собствената си тема И не ме обиждай на компетентност като не ме познаваш и незнаеш какво знам и мога.За разлика от тебе аз имам какво да покажа,даже доста хора са я виждали,а не да пускам само обяви за части П.П.Продавай си го както искаш,вала си е твой,но не трябва да ползваш крайни думи като "перфектен" за нещо което не е и да подлъгваш колегите.
            Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

Вал

Който е хвърлил колянов вал едва ли ще си вземе чисто нов без да е шлайфан там цената е много голяма,хората са го измисли има си три размера на ремонти,лагери се продават с три размера-основни и биелни става перфектно и колата ако се кара с главата :D ,ще си е кара дълго време!Поздрави.Няма вал втора ръка който да не е шлайфан!

Коментар

Помпа 2.0 20v

Добавям и хидравлична помпа за 2.0 20в 5ц Coupe/Bravo HGT,работи си нормално-150лв!

Коментар

валове втора ръка има и то стандарт,стига да се поразровиш малко повече,а има и още нещо,на този вал 3-ти ремонт не се прави

Коментар

Вал

Колега трети размер има колянов вал,вече една година си кара Купето мой приятел и няма грижи,след този размер вече нестава за нищо,а моя размер е просто перфектен и да стане фал някога праскаш трети размер и продължаваш!Поздрави!

Коментар

Working...