Джантите става за всички италианки 4х98" обаче явно без Фиат Браво 1.6
Виждал съм същите на браво 1.8 явно има промени по ходавата част 
Перфектни са за зимни гуми или ако не сте фенове на 15ките и твърдата возия за летна експлоатация, както беше в случая с Бравото на което са в момента
Оригинални от Алфа Ромео 155..Цена: 220лв.Взети са от една 155ца карана в Италия..Исках ги за моята алфа 155 обаче в крайна сметка се отказах, защото трябваше да сменя всички гуми и щеше да ми излезе многоо солено...За това останах и на 15"....а и в този момент ми изпаднаха хубави гуми 15"Дадох ги на един приятел с ФИат браво 1.6 98г. обачее при пълен ляв и десен леко му опират в носачите...За това и той сега ще ги сваля и ще ми ги връща, тааа за това ги продавам..Като дойдоха 2те бяха прави на конец, а 2 имаха нужда от малко изправяне... Занесох ги на гумаджия, който между другото ми изправи и моите 15" които пакк бях изкривил...Както и да е...Дал съм 40лв. за изправяне и проверка
Тааа в момента са идеално прави...на Фиата не са карани, за това няма как да са изкривени...(Фиата стоя 2 седмици в гараж)...Тааа това е... Джантите НЯМАТ КАПАЧКИ и се продават САМО те без гумите (че те не са мои)!Имат леки забележки и ужулвания, но нищо фрапантно...Естествено всеки има различни изисквания, но за това може да ги огледате другата седмица 
Ето снимки на КОНКРЕТНИТЕ джанти върху ФИАТА
За контакти:ЛС0 888 578 021 Венци..Ще ми ги донесат от Севлиево Сряда четвъртък другата седмица
Цена: 220лв.Снимки:
Тема в алфа форума http://clubalfaromeo.com/forum/showt...113#post472113

Коментар