Продавам спойлер цвят тъмно син металик (което бие на черно) със цялата задна врата със стъклото за 65лв. Става въпрос за София, тел. 0895 443 862 или 0895 720 543 - Ади.Колани два броя предни - 36лв
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предпазни колани за Браво - комплект
Collapse
X
-
Еми само ми стои така. То ясно, че няма да взема кой знае колко пари, по - добре някой да си го ползва и да му се радва. На Пунтото някой ми е смъкнал спойлера и страшно ме е яд, че няма - сега знам какво е Браво без спойлер...Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
Аз ако откъсна спойлера, вратата ми ще стане ненужна. Разбирам, че и на теб ще ти е ненужна твойта, но поне ще имаш здрава врата, ако я смениш цялата, а аз ще имам надупчена, която не става за нищо, защото спойлера се захваща и за стъклото и за вратата. Затова продавам цялата, а ти твойта здрава врата можеш да я продадеш, докато аз няма да мога. А ако го изкъртя само спойлера, цената му пак ще 65лв Реално една такава врата е над 120лв, вземи мойта и продай своята - ще си на далавера. Поздрави,Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
Амии спойлера е продаден и скоро ще лъсне на едно пловдивско Браво 1.6 Честито на колегата, доста е точен. Даде ми цели 80лв. (аз и без това бях до Пловдив тези дни и му го занесох лично, та той реши да ми плати като на куриер)Сега мога да Ви офертирам с два предни колана за Браво (можеби стават за Брава и Мареа - не съм сигурна)Цената ДВАТА колана е 36лв! (Купих си ги, за да си ги монтирам в моя Бравчо, ама след като умря стана някак излишно - струваха по 40лв. всеки)Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар