Колата не е моя .. просто попаднах на нея в една морга тука до Пазарджикзех си тфа-онова дет ми трябвашеа иначе колицата е грозна гледка - обръщана по таванот ламарините стават само от ляво - калник, врата и заден калник, както и капака на багажниказадните стопове и задната броня за здрави - абсолютнодвигател и скоростна кутия - са здрави климатика се продава със всичките му неща - компресор, пита, управление и прочее за 500лвинтериора все още е цял макар и леко разоборудван и мръсена и касетофончето е от най-готините с многото контроли няма AirBags, волана си е обикновен и т.н. цвета му е тъмно син металик ... има и много неща по ходовата част дето са здрави ... абе могло е да стане пак количка ама ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Браво 1,6 16V на части
Collapse
X
-
Re: Фиат Браво 1,6 16V на части
DiStefano написа:Колата не е моя .. просто попаднах на нея в една морга тука до Пазарджикзех си тфа-онова дет ми трябвашеа иначе колицата е грозна гледка - обръщана по таванот ламарините стават само от ляво - калник, врата и заден калник, както и капака на багажниказадните стопове и задната броня за здрави - абсолютнодвигател и скоростна кутия - са здрави климатика се продава със всичките му неща - компресор, пита, управление и прочее за 500лвинтериора все още е цял макар и леко разоборудван и мръсена и касетофончето е от най-готините с многото контроли няма AirBags, волана си е обикновен и т.н. цвета му е тъмно син металик ... има и много неща по ходовата част дето са здрави ... абе могло е да стане пак количка ама ...FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
-
Re: Фиат Браво 1,6 16V на части
DiStefano написа:Колата не е моя .. просто попаднах на нея в една морга тука до Пазарджикзех си тфа-онова дет ми трябвашеа иначе колицата е грозна гледка - обръщана по таванот ламарините стават само от ляво - калник, врата и заден калник, както и капака на багажниказадните стопове и задната броня за здрави - абсолютнодвигател и скоростна кутия - са здрави климатика се продава със всичките му неща - компресор, пита, управление и прочее за 500лвинтериора все още е цял макар и леко разоборудван и мръсена и касетофончето е от най-готините с многото контроли няма AirBags, волана си е обикновен и т.н. цвета му е тъмно син металик ... има и много неща по ходовата част дето са здрави ... абе могло е да стане пак количка ама ...FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар