1) Продавам почти нов съединител FIAT made by Valeo за турбо бензинови италианки 235мм диаметър Става за 2.0 16В турбо и 2.0 20В турбо моторите, мисля че и на атмосферните 2.0 20В беше същият Цена 80лв 2) Имам и аксиален лагер малко каран Валео, за двулитровите атмосферни мотори, може би и за 1.8 не съм сигурен За притискатели отделящи на натиск е . Цена 30лв 3) Бош ламбда сонда на около 5-6000 км с кабела и буксите. С три кабела, за доста модели става, ще дам снимка и номер по-късно. Състояние без забележки, цена 100лв 4) Скоростна кутия от Типо 2.0 16В - Седичивалволе Работно състояние - без забележки, със сменени семерини е. Цена 150лв 5) Бутала Фиат/Ланчиа 2.0 16В много добро състояние 84мм диаметър, плоско чело за степен 10.5:1 С бутални болтове и зегерки. Цена 80лв 6) Компресор за климатик от Типото, работещ + двете дълги тръби-маркучи от него и кондензатора(дето е като радиатор отпреде), леко е усукан от удар но е здрав. Цена на всичкото 110лв 7) ЕКУ Magneti Marelli 4Q1 от Типо 2.0 16В Седичивалволе 147к.с. цена 100 лв
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
разни части Фиат/Ланчиа 2.0
Collapse
X
-
останаха :Компресор за климатик от Типото, работещ + двете дълги тръби-маркучи от него и кондензатора(дето е като радиатор отпреде), леко е усукан от удар но е здрав. Цена на всичкото 80лв Бош ламбда сонда на около 5-6000 км с кабела и буксите. С три кабела, за доста модели става. Състояние без забележки, цена 100лвИридиевите свещи на последна цена 50лвТези са по договаряне:Баланс-валовете, лагерите покрай тях.Конзолата със скоростния лост.
Коментар
-
искам го
Колега компресора от какъв двигател еНека Спрем Войната По Пътищата !!!
http://forum.fiat-bg.org/profile.php...profile&u=8539
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар