та значи количката е тъмно син металик, както се вижда на снимката, цената е 2900лв.!http://mobile.bg/perl/main.cgi?topme...863&f1=details В много добро състояние, мотора е абсолютно без никакви грижи, маслото се сменя на 10 000 км, в момента е на 7 000, пали на -12 - 13 градуса /най-студеното на което бил/ ведната от 1 оборот, не пуши въобще, не гори масло! За мене мотора е перфектен!колата има ел. люк, ел. стъкла, серво, касетофон BLAUPUNKT, халогени в бронята, багажник отгоре на покрива /фабричен си е, сребрист алуминиев/.По колата е сменено:предница:Носачи - чисто нови преди 2 месецанакрайници - чисто нови преди 1 месецнакладки - преди 4 месецаотзад:нови накладки на барабаните + нови спирачни цилиндърчетапо мотора и моторната уредба нищо не е сменяно, защото нищо не е давало ядове!Салона е доста приличен, в колата не се пуши.забележки:левия и десния панел на задната броня за пукнати /съвсем малко/на тапицерията на предната седлака на шофьора има изпуснали конци,боята на пластмасата над вратата на багажника е със изтъркана боя.пластмасата на таблото съм я облепил с фолио, защото беше в лошо състояние /не съм се справил блестящо обаче/...освен изреденото по колата няма абсолютно нищо за смяна! Сядаш палиш и тръгваш!колата е на мое име, всички документи са изрядни, всичко е платено, нови номера, новия талон!летите джанти за 14" оригиналните на фиат и са съвсем прави, в момента отпред е със 2 от железните като за зима...цената на количката е 2900 лева и се продава СПЕШНО! колата е в софия, има я и в mobile.bgможе да се види по всяко време, за контакти тел. 088 77 63 719 сашо се казвам!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
колеги, продавам FIAT TEMPRA SW 1.9 TDS 2900лв, СПЕШНО!
Collapse
X
-
за колата!
е Дизел е, ама по случая аз няма какво да направя!Мотора на тая темпра е супер запазен, при никакви положения не можеш да видиш дори и черен пушек зад нея! Масло от никъде не тече, и не гори масло!Още се продава! И ми е още по спешноNissan Sunny N14 sedan 1.6 16V TWINCAM
PETROL/LPG, pioneer P7600
Коментар
-
А цената подлежи ли на комнтар? Проблема ми е че си бях харесала една Темпра, 95-та година, леко ударена отпред и отзад на цена 2250. Тъкмо изтелгих пари и тръгнах да я купувам, и собственика и се обади че се отказал да я продава Сега търся да си купя някоя друга Темпра да ми мине поне малко яда че изтървах онази.
Коментар
-
jadi написа:Аз тъкмо си търся Фиат Темпра комби. Тази определено ми харесва, само да не беше дизелAlfa 156 2.4JTD ~180p.s., Alfa 145 1.9 JTD~140p.s., MAREA 2.4TD124p.s., TEMPRA 1.9 TD-92p.s., TIPO 1.6 2act-90p.s.
Коментар
-
pinifarina написа:jadi написа:Аз тъкмо си търся Фиат Темпра комби. Тази определено ми харесва, само да не беше дизелVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Re: колата е продадена, и по-добре!
turbobanana написа:колата е продадена, и по-добре!
Коментар
-
Разбрахме, че е продадена. Разбрахме и защо е продадена. Поне кажи на жената ако знаеш нещо за проблема...Jadi, стискам палци повредата да не е сериозна и съм сигурен, че веднъж влязла във форма колата ще ти доставя много удоволствие.Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар