Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

На части:фиат брава 1.9ТД 100;крома,темпра типо,алфа 146...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

На части:фиат брава 1.9ТД 100;крома,темпра типо,алфа 146...

Продавам фиат брава 1.9ТД 100 на части.Изпращам с куриер в цялата страна.имам и алфа 146,типо темпра и крома също за части.моля за контакт само по тел:0889548545-----0898548545
    Прикачени файлове

na bravata dvigatela prodavash li go i kolko pari1..12. Писането на кирилица е задължително. Забранено е писането с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или с някакви други знаци извън кирилицата. (Изключват се случаите, когато е наложително: техническа информация, код и други.) Тези, които нямат кирилица могат да си свалят и инсталират или да използват вградения кирилизатор към формата за писане на мнение. При нарушение потребителят получава официално предупреждение, а модераторите имат правото да изтрият мнението по своя преценка. УВАЖАВАЙТЕ БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК! Това е български форум - не международен. Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

Турбината на бравата става ли за 1.9ТД 75 и на каква цена е?
      Lancia Lybra 2,4JTD '03
      Фиат Браво 1.9TD75 '97
      Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
      Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex

Коментар

дражките на вратите как са и цена ?!

Коментар

Колега на снимката съм оградил 2 -неща - пластамсата зад решетката и 1 болт (зад него има краче с тампон което държи радиатора - то ме интересува). Можеш ли да снимаш крачето, че мойто е за jtd и незнам дали е същото? П.С. Дай цени на лични. Поздрави!
          Прикачени файлове
          Пунто '95 1.1

Коментар

Re: На части:фиат брава 1.9ТД 100;крома,темпра типо,алфа 146

gsv_vt написа:
            Продавам фиат брава 1.9ТД 100 на части.Изпращам с куриер в цялата страна.имам и алфа 146,типо темпра и крома също за части.моля за контакт само по тел:0889548545-----0898548545
            за повече инфо моля контакт само по тел:0889548545/0898548545

Коментар

видях кромата в мобилето,тъмно червената ли е /вишнявата/ значи интересуваме колега една декоративна тапа,ако има такава капачка за аварииния теглич отпреде в ляво и колко пари,и др.раб.

Коментар

Working...
              X