Здравейте колеги ! Продавам Fiat Bravo GT 16v 97г. на части. Нещата, които пострадаха при удара са калници(предни) капак, предно стъкло. Търсете ме на 0883315660 или 0899902122 САШО. Колицата се продава и цяла....за 300лв., като включва купе, стъклата(без предното) кори за варати, спирачни апарати (рпеди задни), нови дискове от пред (малк оръждиви вече), цялото табло, без средната част там с врътките, резервоар и така ЕСЕННА СПЕШБА ПРОМОЦИЯфарове с лупи ДЕПО - 55лв. бр. взех ги на 110лв. бр и дори не са вадени от кашона (м**ка му) ПРОДАДЕНИ НА sedmaka! Да си ги ползва със здраве!целия салон с корите със всичко - 150лв. - ПРОДАДЕН САМО САЛОНА КОРИТЕ ОЩЕ ГИ ИМАМ!огледалата с ел. моторчета - 35лв.!!!!!! ВЕЧЕ ДЯСНОТО ЗАМИНА ОСТАВА ЛЯВОТО!!!!!крило - 40лв. - ПРОДАДЕНОджанти 15’ с болтове - 250лв. ПРОДАДЕНИлайсна за радиото - 25лв мега доба е черна - ПРОДАДЕНАдвигател 1.8 16В(без поражения)+ СКОРОСТНА КУТИЯ+КАРТЕР+ЛАПИ+СВЕЩИ+БУБИНИ - 450лв. ПРОДАДЕНО КОЛЕГА СЕ ВЪЗПОЛЗВА ОТ МЕГА ПРОМОЦИЯТАляв подкалник (чисто нов с наелона още) - 20лв. - ПРОДАДЕНКолани 20лв. всичките и задни и предниКоплект ключ и крик и стойка за тях - 50лв. - ПРОДАДЕНрезервна гума чисто нова Goodyear - 15лв.задна чистачка рамо+нея+моторче и маркуч - 40лв. -ПРОДАДЕНООООООООКора на багажник не дупчена - 20лв. - ПРОДАДЕНА имам и дупчена за елипси 5лв.задни странични стъкла - 20лв.пълен пакет врати с моторчета за стъклата(тонирани заводски) и кори - 45лв. бр.задни фарове(стопове) - 20лв бр.Задни амортесьори Магнети Марели - 30лв. Броя - ПРОДАДЕНИИзключително запазен волан с AIRbag - 55лв. - ПРОДАДЕНТе нещата са много питайте на лични Някои чаркалъци дори незнам къде се намират по колата, тъй че го имайте в предвид
мерси предварително АЙДЕ КУПУВАЙТЕ КОЛЕГИ, ЧЕ КУПЕТО КОЕТО ВЗЕХ СЕ ЧУПИ НА ПОРАЗИЯ
![Smile](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/icon_smile.gif)
Коментар