Гумите са карани един зимен сезон и са почти нови.Това е модела на гумите джантите са стоманени 14 " 4х98 не са криви.Цена 200 лв за комплект 4 джанти с 4 гумиМясто на което се намират - СофияНови снимки
Тенчо това железарките от GT-то ли са? Нали не опират в спирачните апарати? Ако продадеш само гумите - имам интерес към джантите.
Да. Можем да си ги поделим. На мен всъщност не ми трябват джантите. Питах, защото ако ги взимам, поне да станат на Мареята. Дето се вика - да има :DИ за да не ми обяснявате, че и гумите не стават за Мареа - за друга кола са
Всъщност незнам колко J сте очаквали да бъдат сега ги проверих точно 6J офсет 43 мм разочаровани ли сте?Няма да опират в апаратите споко карах ги известно време на ГТ-то.Всъщност цената за комплекта е това ако се разберете поотделно кой колко и т.н. поемате си демонтажа и всеки доволен.Ако възникнат спорове пишете да ги разрешим
Аз няма да имам проблем с 6J в момента съм с 5,5J. Така, че ако колегата се откаже ще ги взема и тях, пък после евентуално ще продавам тук Дай ми на лична адрес и телефон да дойда на оглед.
Коментар