Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам орег. касетофон на Браво СНИМКИ модел: AD 182M
Collapse
X
-
Re: Продавам орег. касетофон на Браво СНИМКИ модел: AD 182M
Колега извинявай за спама ама аз съм със същия касетофон и не мога да намеря от къде да сверя тъпият часовник , ако можеш да ми помогнеш ще съм ти благодарен Иначе касетофончето мен си ме кефи и не бих го заменил за CD, развалям си дизайна а аз държа на него .Хайде някой който е като мен и си е купил бравото със CD, а го дразни как седи да го купува Поздрави и отново сори за спама
-
coko написа:Колега извинявай за спама ама аз съм със същия касетофон и не мога да намеря от къде да сверя тъпият часовник , ако можеш да ми помогнеш ще съм ти благодарен Иначе касетофончето мен си ме кефи и не бих го заменил за CD, развалям си дизайна а аз държа на него .
Коментар
-
u_bo
-
coko написа:Колега извинявай за спама ама аз съм със същия касетофон и не мога да намеря от къде да сверя тъпият часовник , ако можеш да ми помогнеш ще съм ти благодарен Иначе касетофончето мен си ме кефи и не бих го заменил за CD, развалям си дизайна а аз държа на него .Хайде някой който е като мен и си е купил бравото със CD, а го дразни как седи да го купува Поздрави и отново сори за спама>>JDM<<
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар